Niciodata sa nu faci prostia sa iti renegi propria persoana, sa vrei sa fii altcineva doar pentru ca esti diferit.Sau mai rau sa crezi ca e mai bine mort, decat altfel.Fiecare om diferit e o pata de culoare in lumea asta din ce in ce mai la fel
Poti faci aceleasi lucruri ca mine si ca el, doar ca diferit. N-are sens sa iti zic ca nu vei fi discriminat si privit ca pe o ciudatenie mereu pentru ca te-as minti.Esti in Romania doar:-j
Dar esti dator sa iti cauti fericirea, sa le arati si celor ca tine ca se poate;)
http://cronicileunuigay.blogspot.com/
Mama, da ce drama pe tine! Iubesti baieti, mare apocalipsa! Trebuie neaparat sa fii acum cu cineva? Traieste-ti omule viata, ca va veni si vremea cand vei avea experienta de viata necesara sa-ti faci o relatie. Ce?! Esti pe moarte, e urgent sa ai acum un dos in palma?
Nu trebuie sa disperi pentru ca ai alta orientare sexuala, multi oameni au recunoscut ca sunt gay si se accepta asa cum sunt.
Niciodata sa nu faci prostia de a-ti lua viata, cel mai mare pacat pe care il poti face.
Accepta-te asa cum esti si nu incerca sa te schimbi, cauta-ti fericirea si ai sa o gasesti la un momentdat.`
Pai esti dragut :* (vezi deja o fata te place asa incep lucrurile bune
) glumesc
esti prea deosebit sa asculti niste prosti
ai in tine cevaul ala care te face sa lupti
daca nu era asa atunci dc esti aici?
de ce nu esti pe lumea cealalta?
cine site nu e sfarsitul lumi poate... pana vei muri tu (o sa te gasim la casa ta cu cineva pe care iubesti, si mine nu imi pasa daca e fata sau baiat.
deci daca nu iti revi vin pana la tine iti dau un picor in fund afara din camera ta. te imbrac frumy (te imbraci tu ) si mergi pe centru acolo draga sigur iti gasesti pe cineva :* tzaoo
Cum sa iti zic in primul rand:
1)Daca te omori pe urma nu mai ai ce alege.
2)Si ce daca iti plac baieti nu este sfarsitul lumi poti avea si dezamagiri in viata intima dar tu alegi nu cred ca nici un gay regreta ce este asa i-a fost scris sa fie asa va fi cum ti-e scris asa traiesti.
Nu te Omora
Frate eu iti spun nu te omora!
doar nu te-ai nascut gay asa ca roaga-te la Dumnezeu sau fa in felul urmator
a fi gay nu e o alegere chiestia asta e doar in mintea ta incearca sa cunosti o fata sa vorbesti ce ea despre ce iti place cel mai mult sa faci vorbeste cu ea despre mai multe chesti si asa poate te indragostesti de ea si vei fi fericit aceasta este opinia mea
Si daca nu va merge nici una dintre variante?
Buna,am gasit solutia dupa mult efort..., am inteles ca disparitia anusului duce la slabirea contactului dintre plamani si piept ..atunci am legat o curea care trece peste piept deasupra diafragmei respiratorii dar nu f tare. Rezultatul este ca am castigat putere ca la inceput in respiratia pierduta.
Apoi am cumparat magneti neodim si am pus in fata inimii sub curea pentru ca creierul transmite informatii prin magnetita la inima. Apoi se poate baga un mic magnet in rect si unul intre buci. rezultatul este garantat daca mergeti si va spovediti la preot de toate relele!
Eu am scapat de toate alea ..ma pot jerfi pentru fete, ma pot controla.
Trebuie multi magneti la inima si totul inceteaza.Eu ii port de mult timp si dorm linistit si nu este nici o problema cu inima.