| cerculetezburatoare a întrebat:

Cum se fac bratarile din ata? de exemplu: http://hi5.com/......otoUser.do

Răspuns Câştigător
| Bubiko a răspuns:

Iti zic eu. Dar nu am poza. Am gasit-o intr-o revista.
Iti trebuie:
Ata de brodat diferite culori(5 iti trebuie) de preferat mov, auriu, roz, argintiu, albastru.
Rigla
Foarfeca
Un ac mare de sguranta
10 margele colorate
Un ac cu urechea mare.

1. Masoaa si taie 5 lungimi de ata a cate 80 cm fiecare. Innoada-le la 5 cm de capat. Fixeaza nodul cu un ac de sigurata, ca sa nu se rasuceasca firele.
2. Intinde firul B (cel auriu). fa un ochi in jurul lui cu firul A (cel mov) si fa nod. Mai fa un ochi si fa din nou nod.
3. Acum tine intins firul C (cel roz) si fa un nod dublu in jurul lui cu firul mov. Fa la fel cu firul D ( cel argintiu) si cu firul E (cel albastru), pana cand firul mov se va afla la stanga tuturor celolarte fire.
4. Repeta operatiile 2 si 3 folosind firul de la marginea din dreapta( firul B- cel auriu). Ca si mai inainte fa un nod dublu in jurul fiecaruia dintre celelalte fire, pana cand firul ajunge in partea stanga.
5. Continua sa innozi pana termini 10 randuri. Apoi baga in ac firul mov si insira o margea. Fa nod s-o fixezi si mergi mai departe.
6. Mai fa doua randuri si insira o marge la standa. Dupa alte 4 randuri, adauga o margea la dreapta. Fa la fel cu restul margelelor. Mai fa 10 noduri, apoi leaga toate firele la un loc si incheie bratara.

PONT: Ca sa nu se incurce, fieaza firele de ceva tare, cum ar fi bratul uni scaun. Acum poti sa le intinzi si se le innozi mai usor.

A- mov
B- auriu
C- roz
D- argintiu
E- albastru

Funda ca m-am chiunuit ogramada sa scriu.

4 răspunsuri:
| cerculetezburatoare explică:

Nu ai pentru ce... chiar acum m-am apucat si vad ca-mi ies :X si am apreciat efortul de a scrie atat doar pentru a ma ajuta kiss

| Bubiko a răspuns:

Multumesc! MUltumesc! MUltumesc! Foarte foarte mult ca mi-ai dat funda.

| Bubiko a răspuns:

Ti-a iesit?

Bubikohappy

| Noir a răspuns:

Unele sunt impletit, altele sunt crosetate.hee hee

Întrebări similare