Daca tie ti se pare ca marea majoritate poseda standardele necesare pentru a forma o societate, atunci intr-adevar nu esti suficient de bun.
Eu nu voi accepta și nici nu voi fi de acord cu așa ceva. De aceia și muncesc 11 ore de luni până vineri să nu ajung un om de genul care l-ai descris!
Muncește și tu, să nu ajungi în acea situație Niciodată!
Da depinde e doar ideea de a fi acceptat de cineva sau de a crea o legătură in mare dar societatea in ziua de azi e foarte mult bazată pe aparențe sau ambalaj si bani interes și să fii rece
Investeste in tine pentru a deveni din ce in ce mai bun.
Si cand tu o sa crezi despre tine ca esti destul de bun.
Nu te mai intereseaza standardele celorlalti.
Mersi am înțeles răspunsul nu mă mai raportez la ce vad in jurul meu
Păi când devi adult și ai responsabilități cum le am eu de unul singur, nu-ți mai arde de prieteni după 11 ore de muncă într-un abator de 200 angajații nu-ți arde de ieșiri prin alte locuri... maiiales dacă vrei sa faci cu Adevărat ceva în viață și nu vrei să ajungi ca ceilalți oamenii.
Munca este bună cu Adevărat atâta timp cât nu-ți bați joc de munca ta și muncești până ajungi acasă leșinat și după te duci cu banii pe la aparate cazinouri cluburile de noapte și alte prosti și rahaturi ce eu le consider cu Adevărat așa de când ma știu eu.
De ce sa accepti singuratatea? Cauti oameni la nivelul tau cu care sa socializezi. Nu ai sa poti fi prieten cu un medic sau profesor universitar. Dar poti fi prieten cu vecinii tai care lucreaza vanzatori, asistenti medicali, muncitori. Sau cu colegii.