Foarte aproape de imaginea parintilor mei. Nu pot spune ca sunt perfecti insa stiu ca foarte multi si i-ar dori pe post de parinti. Sunt foarte intelepti si mereu au facut tot ce le-a stat in putiinta ca sa imi fie bine.
Nu cred ca exista parinti ideali... oricum, ai mei nu sunt. Mi-as dori doar ca ei sa fie mai intelegatori si sa nu mai tipe toata ziua fara motiv...Ma rog, nu cerd ca sunt in stare sa spun cum ar fi cei ideali. u ce crezi?
Cum sunt ai mei. Mii iubesc. Chiar daca din probleme financiare nu mai au bani sa-mi faca mie poftele, ii iubesc pentru ca imi sunt alaturi, mi-asi dori ca ei sa fie mai intelegatori putin.
Ii iubesc. Ei mi-au dat viata, nu asfaltu'
.
Parintii mei sunt ideali.Chiar daca uneori ma cicalesc si ma cam enerveaza dupa incep sa imi dau seama ca e pentru binele meu, imi iubesc parintii asa cum sunt si nu i-as schimba pentru nimic in lume!
Pentru mine, parintii mei sunt ideali. M-am obisnuit cu ei si de aceea.Chiar daca m-as intalni cu cei mai ideali parinti de pe cel mai ideal pamant, tot mai ideali mi s-ar parea parintii mei naturali
.