As vrea...sa fie frumos si bogat
.viitorul nu barbatul
. dar din cate vad... daca nu fac ceva...va fi urat si sarac
... sper sa plc in strainatate si sa incep o noua viata
Frumos..cred ca toata lumea vrea un viitor mult mai senin si mai implinit....pai vreau sa termin o facultate sa am un serviciu bun si o familie frumoasa
Langa iubita mea, la o cabanuta langa o mare sau ocean, unde e liniste, armonie si naturalete. Si chiar sper asta cu tot sufletul.
Sper sa fie viitorul meu plin de surprize si sanatos. sa pot sa am o casa si o familie dar nu cu pers alaturata acum mie.cu una mult mai buna.
O casa cu gust bun undeva langa oras un garaj mai mare decat casa umplut cu toate masinile care mi le doresc conturi in banca si ne insurat
. dar as vrea asta intr-un viitor nu prea indepartat
Frumos
sa mi se indeplineasca toate visele pe care mi le-am propus
u cum tyl imaginezi?
Frumos
sa mi se indeplineasca toate visele pe care mi le-am propus![]()
u cum tyl imaginezi?
Salut!
Pai...sa fie frumos dar din cate vad in tara asta, exista sanse de 1 la 1.000.000!
Pa!
Incerc sa ma feresc cat pot de mult de gandurile despre viitor, insa imi doresc sa fiu la fel de fericit ca acum, imi doresc un copil (lucrez la asta
) imi doresc sa-mi fie familia aproape si sanatoasa, imi doresc sa se schimbe ceva in tara asta.
Pt. emima: mi-as dori ca viitorul meu sa fie.frumos?![]()
Mi-as dori sa am o facultate, si sa am o familie.
Niciodata nu fac planuri pentru viitor ...cred ca e mai bine sa traim clipa de fata ...intotdeauna cand fac planuri nu iese nimic asa ca am renuntat...
Viitorul nu mi-l imaginez ca m-as minti singur.As vrea sa-l aflu de la un om capabil. (Stiu ca exista)