Sa fie pur si simplu EL..nu print sau mai stiu eu ce fat frumos...sa fie el si sa simt k langa el as putea sa fiu fericita si linistita
Ce mai conteaza!(in cazul meu)sunt maritata de cativa ani, si mi-am ales "printul", cei drept a inceput sa-i iasa fire albe,(el zice ca eu sunt de vina!)dar eu il vad la fel de atragator ca in prima zi!(nici eu nu mai am 55 de kilograme, ca pe vremuri!)
sa aiba un suflet bun, sa ma ajute si sa intleaga, sa ma faca sa simt ca traiesc, sa ma faca sa zambesc, sa fiu fericita...si sa ma iubeasca, pana la urma asta e important, nu?:X
Da, mi-ar place desi cand erqam mica nu acestui subiect ii dadeam atentie ci celui cu ''unicornul'' ... dar daca ai adus vorba de asta eu as vrea un print care sa fie cu maxim 3 ani mai mare, par blond( un pic inchis). ochi albastri, bine dotat
, bine facut, sa se poarte frumos si sa pot sa-l pun cu botul pe labe cand am chef...
Printul din povesti!? Nu exista asa ceva.Nimeni nu e perfect. Daca ma intalege si mai are si cate o calitate si un defect pe ici pe colo e ok
Ehh nu ai auzit ca vom fii nemuritori crezi ca ne va mai arde noua de printii sau printese
in orice caz eu il vreau romantic si asa cum il da Dumnezeu dar macar cu care o buruiana sa mai vina si el pe acasa
k de replica"nu esti tu destul o floare ce iti mai trebuie flori" sunt foarteee plictisita
)
mariansiTeodora întreabă: