anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ve-ti petrece sarbatorlle?, ce va aduce mos Nicolae?, mai sunt cca 28 de zile, ce repede a trecut si anul acesta.

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Nu am idee ce imi aduce dar imi este dator happy,

8 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Noua Mos Nicolae ne aduce

turul 2.

| maddy_1722 a răspuns:

Eu o sa imi petrec sarbatorile acasa cu familia si sper sa fie un Craciun frumos si sper sa poata sa vina si tata acasa ca sa fie chiar un Craciun desosebit si frumoshappybatting eyelasheswinkingeu vreau sa imi aduc mos Nicolae un telefon nou pentru ca asta care il am acum s-a stricatcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-as vrea nici un cadou.Nu-mi doresc decit ca toate urarile sa vina direct din inima si sa fie sincere sa depaseasca acele formalitati...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anu trecut am gasit pioneze, anul asta ma astept sa-i gasesc uzi si conectati la 380v... 28 de zile? bine ca nu coincide ziua de mos nicolaie cu cea de mos craciun, sa-ti intre 2 mosi pe horn ar fi o premiera, dar o sa am grija sa aprind focu cu cherosen...hai ca am fost cuminte anul asta, nu stiu de ce am ganduri necurate.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai rechinule de ce nu ti-ai spus fachirul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu, habar n-am, probabil cu mama, matusi, unchi, veri, verisoare...Nu stiu ce-mi aduce mosul, inca nu i-am scris laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ehh uite ca mai sunt 7 zile.
tongue

| petreelenadaniela a răspuns:

Depinde de buget, inca este devreme sa ma gandesc, as vrea sa fiu sanatoasa eu si familia mea.

Întrebări similare