Imi fac timp macar o ora sa intru pe site, raspund unde stiu, corespondez cu cativa useri, mi-as dori sa am mai mult timp sa comunic cu ei![]()
Daca nu s-ar mai pune tot felul de intrebari la care nu poti sa dai un raspuns concret, evolutia site-lui ar fi una benefica. O zi buna!
1.-Pe zi ce trece se inscriu noi useri pe TPU si numarul nostru creste mereu, acesta fiind un factor pozitiv.
Din punct de vedere calitativ, intr-adevar mai sunt unele probleme create de unii useri mai infantili care, "fac zarva" pe acest site si care considera ca acesta este numai pentru distractie, fara a aprecia aspectul de intrajutorare, care este prioritar si este esenta lui.
Eu sper ca evolutia site-ului sa fie una pozitiva atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ.
2.-Mie imi place site-ul si intru ori de cate ori am putin timp disponibil, asa cum este si firesc pentru un user cu vechime, asa ca mine, dau raspunsuri la problemele ridicate, in special de prietenii mei virtuali.
De cateva zile insa, mai sunt unele dereglari pe site, datorita calculatoarelor, care se pare ca o mai iau razna uneori, dar acestea sunt probleme remediabile si apar si in alte comunitati virtuale.
3.-Am si eu prieteni virtuali cu care ma intretin pe mess insa acestia sunt putini pentru ca, nu dispun de mult timp ca sa stau la "palavre", fiind un om foarte ocupat.
Apreciez ca fiecare dintre noi isi aduce o contributie la bunul mers al site-ului si avem si noi sarcina de a-i educa, pe cei care inca n-au aflat ca, in viata trebuie sa te comporti civilizat, sa scrii, respectand limba romana si sa fii receptiv la tot ce te inconjoara pentru ca, doar asa vom putea impreuna, sa facem un picut lumea mai buna, deviza acestui site, inca de la infiintare.
Sa fim la inaltime noi si ca urmare si site-ul va fi intodeauna cel mai bun.
Multa sanatate si multi useri responsabili, care sa "navigheze in minunata corabie " a TPU.
Dane, sa stii ca si tu faci parte dintre userii responsabili si suntem mandri ca te-ai alaturat acestei comunitati.
Parca in ultimul timp s-a schimbat in rau TPU, dar sper ca va evolua in bine ![]()
da, imi place sa frecventez TPU
in fiecare zi incerc sa intru cel putin o ora doua pe site
mi-am facut cativa prieteni, dar din pacate comunic doar cu 2 mai des
Sincer, mi se pare ca TPU s-a schimbat foarte mult de cand au aparut persoanele acestea obsedate de sex sau tinereii care nu stiu sa respecte comunitatea.Eu vad evolutia TPU ca una rea deoarece:Oamenii seriosi o sa plece pentru ca vor avea servicii sau copii si vor ramane copilasii obsedati de sex care nu stiu sa respecte si care au un intelect vulgar.
Imi place sa accesez TPU deoarece acolo petrec timpul cu alte persoane de genul meu.Si momentan nu mi-am facut prieteni, doar niste amici.
Mi-ar placea ca pe TPU sa fie numai oameni cu pasiuni clasice, cu minte si care au un comportament civilizat fata de ceilalti utilizatori.