Buna.Stiu,te streseaza. Daca nu il mai suporti poti reclama printr-un mesaj.Le poti scrie echipei TPU, ca individul\a nu te lasa in pace.Acolo sus scrie Contact! Spune echipei tot ce ai pe Suflet.Ei te vor intelege si probabil vor lua masuri.
Raporteazal o s-o fac chiar eu acu nu-ti fate griji s-ar putea sa primeasca suspendare
Ii spui la admin ca un user te deranjeaza si ca face misto de tine, el (adminul) iti trimite un mesaj la posta electronica, tu faci print screen la toate injuraturile care ti le-a facut si le trimiti prin mesaj privat de la posta ta electronica la admin si il va sanctiona pe acel user.
Sa-ti spun cateva lucruri:
1. Tu ai afirmat ca esti foarte orgolioasa.
2. E posibil ca interventiile lui sa fie corecte, dar tu sa nu accepti nicio remarca negativa la adresa ta.
3. Si eu am fost tentata - si n-am sa ma abtin, indiferent cat orgoliu ai tu - sa iti spun ca ai niste carente la capitolul mod de exprimare, logica, acord al subiectului cu predicatul...te supara asa de tare limba romana?
4. Am urmarit postarile si nici vorba de asa ceva, nu exista un user care sa fi raspuns la TOATE (ai mentionat chiar tu: "D fiecare data cand pun o intrebare...") intrebarile tale. Chiar am crezut ca te hartuieste cineva, dar nu e deloc asa.
Acum n-o sa spui ca si eu am facut acelasi lucru, nu?
Daca u acceptzi ca cineva sa t faca panarama(j alte jigniri d genul) problema ta.eu una nu!
anonim_4396 întreabă: