Mai speciale, e un pleonasm! Iar exemplul tau, e de tot rasul. Acela nu e un status special! E o mare gaselnita, demna de "vacanta mare".
Dnd ca va canta dracii live
" Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea… "
" Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat! "
" Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape… "
" Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea… "
»" Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu! "
»" E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU! "
7. Bate si ti se va deschide… proces penal!
8. Dragi colegi nu pot veni la scoala in weekend si in zilele care se termina cu
9. Eu iubesc femeile… Dintr-o femeie am iesit si ma intorc in mai multe
!
10. Daca iti iubesti meseria inseamna ca nu ai muncit niciodata!
11. Toata lumea are nevoie sa creada in ceva. Eu cred ca voi mai bea o bere!
12. Noaptea am cosmaruri pentru ca dorm cu tine in pat!
13. Du-te lent si vino tare pentru mine n-ai valoare!
14. Ofer cucu salbatic de preerie. oferta limitata
15. Pierdut tractor
16. Caut tanar sa intoarca partiturile unei pianiste
17. Poimaine se implinesc 2 zile de cand nu mai fumez
18. Ma tot uit la prezentari de moda dar niciodata nu vad pe strada asa ceva…
19. Mi-am luat oglinda sa imi vad avatar.
20. Cant la harpa
21. Nicaieri nu-i ca acasa dar mai bine-i la HOTEL.
22. Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina…
23. Fac baitza cu ratustele.
24. Plecat sa fac planuri![]()
25. Sufar de sindromul ladp/nft" (nu cred ca ati vrea sa stiti ce inseamna, eu am aflat si m-a bufnit rasul)
26. E tare si cand unul apare ONLINE dar isi seteaza la status mesajul "invisible to everyone"!
27. Invisible. only stupid people can see me
28. Sunt cam ametit…bautura da-o dracu
29. Te superi daca te plagiez? sau trebuie sa cer dreptul de autor
30. Nu`mi da`ti sfaturi stiu sa gresesc si singura
daca citesti aces status bag **** in gura ta daca il salvezi imi sugi **** iar daca nu il citesti bag **** ingura la toata familia ta
1. Undeva prin casa, lovit de elicopter, fac yoga! Nu ma deranjati ca mi se pierde filmul.
2. Stau in pat si dorm in stil pufos, mestecand guma! DND
3. Toate ca toate! Ghici ce? Nu sunt, ma plimb pe tacan cu presul! DND
5. Te iubesc, sa moara mama ta… pe bune!
6. Unu, doi, trei, cinci, sase, sapte, opt! Daca ai observat ca lipseste patru inseamna ca esti o persoana destul de perspicace, da-ti o palma!
7. Undeva in coltul meu! Ce viata cruda, ce destin amar… Ai o guma? Pf, trebuia sa ma astept… Stii ce-i ciudat la statusul asta? N-are nici o logica, e total aiurea! Dar cu toate astea tu il citesti ca prostu/proasta!
8. Ha, ce esti foarte funny! Ok, n-am sa rad! Astept sa imi faci tu sem
Eu am mare clasa
Imi pun rosiile in plasa
Ca nu mai am masa
De cand mi-am dat foc la casa
Si totusi nu-mi pasa
Cand sunt somnoroasa
Ma cred frumoasa
Ca sunt botoasa
Am mers de testoasa
Dar sunt mai grasa
Daca nu iti e indeajuns de special,
Pa familia mea ma jur
Ca de la nas la cur am aur
Bag toata satra in boala
Du-te'n mm de ghioala
Nu esti de nasul meu cu muci
Haules unde ta duci?
Am glumit eu te ador
Hai sa ta frec pa picior
Ai zis sa-ti oferim niste statusuri superbe, dar ne-ai dat ca exemple superbul tau, care nu coincide cu superbul meu, care este diferit de superbul tau(in caz ca nu intelegi, superbul meu nu coincide cu superbul tau care zici ca este mai superb decat al meu deoarece nu il pot gasi toti pe net, ceea ce il face mai superb deca t orice superb).
Il poti pune ca status, mi se pare "extrem de superb"
.
FamilyRun întreabă:
andreea_4134 întreabă: