5 dorințe fără alea zici.
Aș vrea să am puterea să fac cumva ca toți oamenii să aibă aceleași condiții când se nasc ( să aibă toți părinți buni și inteligenți de la care să aibă ce să înveți, să aibă bani ca să le ofere o educație, o casă modestă, etc).
Aș vrea să am puterea ca să fac cumva să existe un sistem de educație special unde orice om trece prin anumite filtre și i se descoperă vocația și apoi e ajutat pe direcția aia în care trebuie să meargă.
Iar în sistemul asta te învață cum să te iubești pe tine și pe restul ( nu gelozie și posesie cum e peste tot, în care ți se dă libertate și nu ți se pune cătușe).
Să am puterea ca să fac oamenii să îi ridice de jos pe alții și nu să-i lovească, cum fac majoritatea.
Etc, dar m-am împăcat de mult cu ideea că nu am să văd în viața asta așa ceva, iar tot ce am zis aș vrea să existe, dar știu că e doar SF pe moment.
Dar tu?
Am multe idei/dorinte, intrebarea initiala era cu 100 dar nimeni de pe TPU nu are timp de asa ceva
1. Sa ma pot reincarna cand mor si sa pastrez ce amintiri vreau din vietile anterioare.
2. Sa fac 10000 de ron net din venit pasiv pe luna.
3. As vrea sa detin o platforma gratuita precum tinder (dar mai buna) unde fiecare om este asociat celui mai compatibil partener din tara lui.
4. As vrea sa detin un fel de scoala privata/casa de copii unde sunt selectati copilasi cu IQ foarte mare din orfelinate si sunt incurajati sa-si urmeze pasiunile.
5. As vrea sa am mai multi boti care ar munci pentru mine si ar face sarcini online date de mine. (Sau sa stiu cum sa-i fac
)
Mai am multe altele insa pot sa fie indeplinite usor cu bani/finantare, iar altele sunt SF
(Sa fac locuinte/mancare din nimic.)
tu vrei să ajungi ca Iisus, știu că a făcut pești dar tu sigur nu te-ai opri la asta.
La tine e relativa aia cu egalitatea
Mie nu mi-ar conveni sa fiu egal cu toata lumea intrucat asta ar insemna ca nu as mai avea avantajele pe care le am acum.
Da, daca nu ar fi nevoie sa muncesc si am trai toti in armonie, am avea mancare/locuinte si nu ar fi razboaie atunci mi-ar conveni.
Nu m-as opri la asta
Eventual as cuceri lumea.
"Nu m-as opri la asta
Eventual as cuceri lumea." Așa zicea și Khal Drogo, se vede că te uiți la GoT, numai că tu îți dai upgrade și nu o să pățești ca el, dacă tot e SF.
Da, ma uit
Sper sa nu ma dezamageasca saptamanile viitoare. Nu ar fi prima data XD
Sa am mai multi bani
1 ferrari
1 bmw modificat estetic
O blonda de 30 de ani care nu imbatraneste niciodata si asculta numai ce.i comand
O regulez numai in combinizoane de latex
Daca cereai 1000 000 nici nu mai aveai nevoie de blonda, cumparai ce vrei tu
Chestia e ca aia ramane cu mine pe vecie asculta comenziile mele si n-am treaba. O sa vina vremea cand vor exista LA COMANDA.
Absolut nimic nu are nici un sens, scop, existenta noastra este o intulitate, dorintele provoaca suferinte atat
Super, ti-ai gasit dorinta. "Sa ai un scop."
Astea iluzi,false sperante,vise, omul este o masina de vise, minciuni, hai sa analizam niste dorinte
Sa fiu veșnic tânără, frumoasa, bogată, sănătoasă, celebra, iubita, dorita, căutată...
nimic nu poate vesnic tanar si daca ar fi ce folos ar fi = care ar fi scopul existentei ei?
frumusetea din nou nu are sens, scop mereu va fi cineva mai frumoasa
bogatia absoluta? lacomie infinita, scopul ar fi lacomie atat
celebra = din nou va fi mereu un scop sa ramana astfel
sanatate din nou
dorinta, cautata = asta tine de alti
fantana dorintelor se numeste religia
Acum 40 minute | raMLesS a răspuns:
As vrea sa am superputeri sau sa fiu Dumnezeu
daca ai fi dumnezeu nu ai avea liber arbitru
1.Daca am zis de sanatate deja am zis dorinta suprema, pentru mine sanatatea e cea mai importanta, dincolo de iubire, bani si alte lucruri.
2.O alta dorinta ar fi sa-mi vad echipa campioana iar, desi e mai greu in viitorul apropiat, au trecut 15 ani si vor mai trece cel putin 2-3 de seceta.
3.Sa-mi traiasca toate persoanele dragi cat mai mult.
4.Sa am o stare materiala din ce in ce mai buna.
5.Sa traiesc cat mai mult si sa ma bucur de ceea ce iubesc pe deplin!
Doar la mine? Sa am vederea 100% la ambii ochi, p*nisul si potenta lui Rocco Siffredi, putere de persuasiune ca Dan Pena, si sa fiu nemuritor.
Daca nu ai dioptrii prea mari cred ca ochii pot sa fie rezolvati cu bani.
Nu am dioptrii mari, dar problemele de asimetrie a fundului de ochi si strabismul deja operat nu se cam pot rezolva cu tehnologia actuala. Sigur, peste vreo 15-20 de ani, cand vor fi ochi bionici...
Păi dacă nu se pune sa fiu sănătos ceia ce e clar pe primul loc, cred ca ar fi sa reusesc sa imi iau o casa, o situație financiară normală, sa am familia mea liniștită si fericita, sa am o masina mai ok si a cincea ar fi sa imi mai pot pune alte 5 sau câte alte dorinte vreau.
Sa fiu veșnic tânără, frumoasa, bogată, sănătoasă, celebra, iubita, dorita, căutată...
Ok, deci o sa traiesti vreo 80 de ani si o sa arati mereu ca acum.
O sa fii casatorita cu un negru de 50 de ani, regizor de filme pentru adulti si o sa fii celebra si dorita pentru filmele tale
Vezi daca nu pui dorinte specifice
Aoleo dar ce bine ma cunoști... ar trebui sa te ignor ca sa nu ma mai spionezi
Nu ma ignora mai, cui ii raspund la intrebari dupa?
90-95% din cunoscutii mei nu mai intra pe TPU
Și? O sa ramai forever alone... nu ești singurul de pe aici ![]()
Te uit, te scot din viața mea, din lista de prieteni, din lista de cunoștințe, din lista de prieteni de pe Facebook, Instagram, TeFeU și toate celelalte rețele de socializare unde nu te am!
Daca vrei iti schimb regizorul cu unul de varsta ta, de 1.85, 25 ani, in forma, iubitor, bea numai la ocazii, nu fumeaza si cu salariu de 6000 ron net
Asa iti convine? Asta e dorinta specifica XD
(Nu, nu sunt eu, stim amandoi ca eu sunt mai mic
)
Mai mic și muuuuult mai sărac ![]()
6000? Ai uitat câteva zerouri...
Nu am cerut mai mult caci nu am nevoie de mai mult.
As avea nevoie de atat pentru a demonstra ce pot face. Dupa as putea folosi tot ce am deja si nu ar mai fi nevoie sa muncesc insa momentan lumea ma considera un tanar prost asa ca nici gand sa primesc permisiunea.
S-ar putea sa multumesc candva pentru chestia asta... poate?
Nu confunda lucrurile.Ca pun mai mult preț pe caracter ma face deșteaptă, nu buna.Tot rea rămân
Fiecare cu ce poate domne.
Sa știu sa cant la chitara
Sa știu sa cant la pian
Sa am un leac pentru cancer.
Sa nu mai existe corupție
Sa nu mai existe foamete în lume
Sa fiu sanatos e interpretabil?
Bine, atunci mi-as dori ca mama sa nu mai sufere de...
La mine nu am cum sa formulez altfel decât "sa fiu sanatoasa", in viitor.
Si cam atat.Nu ca nu mi-as dori si alte lucruri, dar nu mi-ar aduce nicio satisfacție sa știu ca e de ajuns sa le spun si se împlinesc.Nu e vorba de corectitudine, doar ca am nevoie sa-mi dovedesc mie niște lucruri si dorințele ar însemna o cale prea simpla.Ar fi mai mult o jignire la adresa mea sa-mi doresc lucruri pe care le pot avea si singura, fără ajutorul altcuiva.
De fapt ai formulat super "sa fiu sanatoasa in viitor" ![]()
Sa fiu sanatos spus pentru prezent poate sa fie indeplinit iar mai apoi sa te imbolnavesti.
Facultatea de Litere, ceva pe acolo?
Esti la litere? ![]()
Si chiar nu ai alte dorinte?
Poti cere de exemplu 1 000 000 $ sau 1 baiat cu trasaturile a b c d e f g (sau fata/ponei/extraterestru ce vrei tu)
Te intrebam pe tine
Chiar n-am alte dorințe
Cum spuneam, am nevoie sa știu ca am obținut eu lucrurile alea, pe meritul meu.Orgoliu
Dacă îmi cad banii din cer nu rezolv nimic.Nu ma satisface.
Ca tot ziceai de dorințe specifice, ce înțelegi prin "sa cer"? Sa existe un asa baiat? Sau sa ma iubească pe mine si sa am o relație? Prima nu e necesară, nu am pretenții exagerate, doar brunet cu ochi verzi si sa semene cu mine in anumite privințe.A doua iar e aiurea.Imi place sa cred ca pot si singura sa determin un tip sa se îndrăgostească de mine, nu am nevoie de o "intervenție divina".
Sănătatea e singura imprevizibila.Si prin sănătate ma refer si ca vreau sa fiu in viața, nu sa ma calce o masina pe trecere.
Nu sunt la litere, din contra... Sunt la informatica-economica si din cand in cand imi vin idei/intrebari de genul ![]()
Banii respectivi ai putea sa-i folosesti si pentru a ajuta lumea, sa devii celebra pentru actele tale de binefacere de exemplu.
Vezi ca numai 2% au ochii verzi XD Esti blonda? De obicei blondele cauta tiparul asta. Daca omul pe care il cauti nu exista atunci dorinta il creeaza pentru tine
Sunt dorințele mele, le folosesc pentru mine, nu pentru altii. Oricum ceea ce vreau sa fac ar ajuta lumea.O parte mai mică sau mai mare, rămâne de văzut.
Nu vreau genul asta de celebritate.Nu îmi pasa de acte de binefacere. Daca as avea de ales, prefer sa fiu cunoscuta pentru meritele mele intr-un anumit domeniu, aptitudinile mele, nu pentru ca am donat bani pentru orfelinate.Nu ma interesează genul asta de fapte.Si dacă le-as face, ar fi doar pentru ca sunt credincioasa si știu ca asa e "bine", nu pentru ca ma doare pe mine de soarta lor.Revenind.Celebritatea sau mai bine zis recunoașterea pe care o vreau mi-o pot obține si singura.Teoretic.Nu îmi trebuie o dorința.
Știu, dar si eu fac parte din aia 2%.Nu, sunt bruneta.Ti-am zis ca vreau sa semene cu mine
Dacă eu exist, de ce nu ar exista si varianta mea masculina? Nu vreau sa fie copia mea 100%, dar pe aproape.
Nu stiu ce sa zic despre varianta ta masculina ![]()
Daca gasesti unul care iti respecta criteriile dar e blond sau nu are ochi verzi sa-l accepti sau sa-i dai o sansa caci lumea e plina de gunoaie si nu se stie cand sau daca o sa intalnesti exact acel ideal sau daca el o sa fie atras de tine. Poate il gasesti si o sa fie asexual sau poate ca o sa aiba pe altcineva.
Esti desteapta, gaseste unul care sa te trateze super si care are aceleasi motivatii ca tine. Este doar un sfat, cu cat impui mai multe criterii putin semnificative, cu atat excluzi mai multi indivizi care s-ar putea sa fie pe placul tau.
Nu țin mortiș sa aibă trăsăturile astea (fizice), îți dai seama.Caracaterul e mai important,chiar dacă nu-mi place opusul (ochi albastri,par blond).
Normal ca-l accept, el sa ma accepte pe bine ![]()
Nu sunt criterii, doar preferințe, pana la urma culoarea ochilor si a parului sunt ultimele lucruri de care îmi pasa, atat timp cât imaginea de ansamblu e pe placul meu.
Pareai mai rea acum cateva zile
Mult succes! Cat timp nu renunti o sa gasesti pe cineva.
Nu doar pare, chiar este rea!
Vezi intrebarea suparatei care e virgina la 22 de ani. Te doare burta de la ras ce citesti acolo
Nu-i corect ca eu sa plâng si tu sa razi
1.Să existe un infinit de Universuri și viața să existe pe majoritatea planetelor.
2. Să nu mai fie nicio ființă nevoită să mănânce altă ființă pentru a supraviețui, nici să nu mai existe pericole gen boli, dezastre naturale, poluare etc. pentru ființele de pe pământ sau pentru extratereștri și să putem trăi pentru totdeauna, eventual transformându-ne în alte lucruri sau experimantînd corpuri diferite sau orice alte ciudățenii de genul ăsta.
3.Să pot elimin suferința inutilă din lume și să ajut orice ființă, noi sau extratereștrii să devenim mai inteligenți și mai buni.
4.Aș vrea să pot călătorii prin orice Univers, dimensiune, plan de existență etc. posibile
5.Aș vrea să pot călătorii în timp și să am puteri supranaturale precum controlul materiei, energiei, forțelor, timpului etc.
Manugabi întreabă: