Prima reacti banuiesc ca ar fi sa-l ocolesc A doua ar fi sa vad daca are putere mai mare ca si a mea Iar de aici nin colo lucrurile se despart in functie de putera lui fizica si mentala, Dar repet as cauta prima data sa-l domin ca sa pot lucra cu el si sa aflu cat mai multe Pa
O fotografie cu el!
Glumesc. Sincer, nu m-am gandit niciodata la asta, dar cred ca m-as speria si daca nu as lua-o la goana, as incerca: "Daca nu imi faci rau, te iau de manuta, labuta, tentacula..., te duc la mine acasa si te fac prietenul meu cel mai bun!"
L'as lua in brate si l'as pupa de o suta de ori (poate devin si eu)...
![]()
(daca ar fi unul mic(adica bebe
) l'as lua acasa
)
Hahahha...pai cred ca s-ar speria si extraterestrul de fata pe care as face-o LOL
I-as spune sa ma ia de pe planeta asta ''nebuna''... a si mi-as suna si prietenii! Bafta
Daca ma gandesc bine, cred ca am intalnit unul chiar azi.Pasea repejor cu cele patruzeci de picioruse verzi si transmitea prin telepatie gandul care-l macina:"Oare am nimerit pe o planeta ciuruita de asteroizi?"Mi-a fost lehamite sa-l lamuresc ca se afla in Romania, si ca drumul pe care mergea ducea drept spre Dealul Buciumului, unde se afla stravechiul lacas numit Socola. Unde ajung, pana la urma si sarmanii bipezi scuturati serios de toate gaurile posibile:de la cele din pavaje pana la cele din buzunare.
Mas sparge de ras
si dupa ce mi-as reveni mi-as cere scuze si i-as explica ca in lume toti se tem e extraterestii sau nu cred in ei![]()
Las plimba prin orasu meu pana ce nu siar mai simti picioarele, las duce la shopping(sa fie si el in pas cu moda)
Sincer habar nu am ce as fac...cred ca as rade ca eu cand vad orice ciudatetie rad
) nu ma speriu dar rad de cate pentru exista