| PainTech a întrebat:

Daca ai putea schimba ceva la alții, ce anume ai schimba?

23 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Acea glumă de compasiune, pe care o au majoritatea oamenilor, aş înlocui-o cu ceva autentic.

| Bacemi a răspuns:

Aș aboli cenzura iubirii și aș instaura cenzura pervertirii. Să nu poată să nu spună ce simt despre cineva dacă e vorba de iubire pură. Iar altfel dacă vor să exprime gânduri de iubire care nu vin din suflet să fie muți.

| Speed99 a răspuns:

Rationalitatea.

Vezi ce edgy sunt?

| RAY a răspuns:

Daca as putea sa creez o lume asa cum imi imaginez eu nu ar mai avea sens viata,ar fi prea buna, consider ca societatea din Romania are nevoie de ratiune, logica din pacate indiferenta, nepasarea, prostia sunt baza societati, oamenii daca ar fi sinceri sa-r sinucide

| GoldenZenith a răspuns:

Naivitatea excesivă și tendința de a dezamăgi nonstop pe cei de lângă ei.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Dar de lacomie ce zici? De parsivitate? Iti cer doar parerea

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

De ce contează părerea mea? Ai întrebat persoana greșită.
Dar ca să îți răspund, nu doar ce am zis eu ar trebui schimbat sau doar ce spui tu. Daca e sa o luam așa, am crea persoanele perfecte, fara defecte. happy

Oricat ai incerca tu sa elimini defectele, tot nu ajungi la perfectiune, e scris in legea creatiei ca omul nu poate sa fie perfect, duce povara defectelor si a greselilor de cand se naste pana moare...

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Știu și eu asta. happy Dar, mersi că mi-ai reamintit!

Sa cresti mare, cu maxima placere!

| syd2 a răspuns:

As schimba faptul ca ei sa se poata schimba singuri asa cum imi place mie, ca sa nu ma mai sinchisesc mult.

| deeeaqq a răspuns:

Gândirea

| CleanHeart a răspuns:

Gandirea
happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aş ucide cu sânge rece prostia, şi aş adauga bunătatea şi libertatea din belșug.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

De acord cu prostia, dar libertatea asta fara limite se tranforma in legea junglei, iti imaginezi ca fiecare sa faca ce-l taie capul? Ne-am manca intre noi/

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Stai linistit, nu te va face nimeni pe gratar. Prostia are diverse forme, uita-te acum în jur, ti se pare că este libertate sau ca nu este legea junglei? Ce vad eu prin libertate- să fii capabil să gândesti cu propriul creier, fară idei preconcepute.

Original la maxim nu poti fi, e cam imposibil acest lucru, dar ma rog.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

De ce? Pentru că reguliele societății?

Nu e vorba de asta, poti sa ai calitati destul de originale, dar ideile oarecum sunt inspirate de la vreun clasic in viata, noi suntem oricum autentici prin felul nostru de a fi, dar e foarte discutabila originalitatea asta.

| Kiwibibilă a răspuns:

Sa nu mai existe barfele si jignirile.

| GoldandSilver a răspuns:

I-as invata pe oameni ce inseamna respectul!

| Habbsha a răspuns:

Educația.

| LizardDesigns a răspuns:

Creierul xD

Întrebări similare