Acea glumă de compasiune, pe care o au majoritatea oamenilor, aş înlocui-o cu ceva autentic.
Aș aboli cenzura iubirii și aș instaura cenzura pervertirii. Să nu poată să nu spună ce simt despre cineva dacă e vorba de iubire pură. Iar altfel dacă vor să exprime gânduri de iubire care nu vin din suflet să fie muți.
Daca as putea sa creez o lume asa cum imi imaginez eu nu ar mai avea sens viata,ar fi prea buna, consider ca societatea din Romania are nevoie de ratiune, logica din pacate indiferenta, nepasarea, prostia sunt baza societati, oamenii daca ar fi sinceri sa-r sinucide
Dar de lacomie ce zici? De parsivitate? Iti cer doar parerea
De ce contează părerea mea? Ai întrebat persoana greșită.
Dar ca să îți răspund, nu doar ce am zis eu ar trebui schimbat sau doar ce spui tu. Daca e sa o luam așa, am crea persoanele perfecte, fara defecte.
Oricat ai incerca tu sa elimini defectele, tot nu ajungi la perfectiune, e scris in legea creatiei ca omul nu poate sa fie perfect, duce povara defectelor si a greselilor de cand se naste pana moare...
Știu și eu asta. Dar, mersi că mi-ai reamintit!
Sa cresti mare, cu maxima placere!
As schimba faptul ca ei sa se poata schimba singuri asa cum imi place mie, ca sa nu ma mai sinchisesc mult.
Aş ucide cu sânge rece prostia, şi aş adauga bunătatea şi libertatea din belșug.
De acord cu prostia, dar libertatea asta fara limite se tranforma in legea junglei, iti imaginezi ca fiecare sa faca ce-l taie capul? Ne-am manca intre noi/
Stai linistit, nu te va face nimeni pe gratar. Prostia are diverse forme, uita-te acum în jur, ti se pare că este libertate sau ca nu este legea junglei? Ce vad eu prin libertate- să fii capabil să gândesti cu propriul creier, fară idei preconcepute.
Original la maxim nu poti fi, e cam imposibil acest lucru, dar ma rog.
De ce? Pentru că reguliele societății?
Nu e vorba de asta, poti sa ai calitati destul de originale, dar ideile oarecum sunt inspirate de la vreun clasic in viata, noi suntem oricum autentici prin felul nostru de a fi, dar e foarte discutabila originalitatea asta.
nyoentox2002 întreabă: