Buna!
As alege fata sa clipesc aventura pe la munte.De oras cred ca e satula toata lumea, vreau sa spun
e ce ai alege galagia in schimbul linistii? As prefera sa ma ratacesc in ceva straniu, necunoscut, magic, si misterios, decat sa stiu pe unde ma aflu:In mizeria orasului, lucru de nedescris.Ai grija de tine!
Aventura din munte. Cea din oras mi-a lasat un gust amar
Am intrebat in Bucuresti anul trecut de Str.Plantelor cred ca 20 de oameni si niciunul nu mi-a indicat locatia potrivita, asa ca![]()
Busola si lectiile de supravietuire de pe Discovery sunt sfinte
Probabil as prefera sa ma ratacesc in munti. As considera intamplarea ca fiind ocazia potrivita de a ma relaxa si cauta anumite raspunsuri. Ar fi o perioada de pustnicie ideala pentru mine. Singuratatea imi face bine de multe ori. Dar totodata ar fi si infricosator cred. Probabil as cauta iesirea si dupa ce as gasi -o as mai ramane acolo ceva timp sa imi pun ordine in ganduri.
Pe prima.as prefera ca sa ma pierd pentru cateva zile intr-o padure.pentru ca pana la urma.marginea paduri o gasesti
.si unde e marginea paduri. e si o localitate.
.Decat sa stau intr-un oras plitisitor.[Bine nu as vrea ca sa ma pierd singura
]
Pai oras deoarece eu stau la sat. dar imi place sa ma plimb si prin padure cu prietenele
Elena_6988 întreabă:
ProExpert12 întreabă: