Candy bar, Cocktail bar, aperitiv, o ciorba sofisticata, o friptura cu ceva garnitira desenată, tort, sarmale si bautura nelimitat in pret(obligatoriu sa alegi varianta nelimitat). Cel puțin eu așa am avut cand am avut nunta si toata lumea a fost mulțumită, mai puțin restaurantul care a pierdut mult la oferta bautură nelimitată.
Şi acum te aştepţi să facem liste cu tot felul de preparate?
Nu mai bine intri pe gustos.ro
Cred că aș opta spre o excursie în Maldive frumos la soare și n-aș mai face nici o nuntă.
20 cm zici.
Tu esti Alina2k18? Aveti exprimari similare.
Aoleo, chiar toți userii ma confunda cu aia?(nici măcar nu știu cine e)
) (presupun după username ca aia are cont din 2018, eu mi-am facut altul după ce nu mi-am putut recupera parola de la emailul de pe contul vechi ca sa fac niște confirmări la contul TPU și implicit nu l-am mai putut folosi)
Charcuterie(aia cu cascaval, struguri, biscuiti etc) merge bine cu cantitatile industriale de alcool prezente la o nunta. ![]()
Daca ai alcool de calitate, poti servi si pufuleti ca nimanui nu o sa-i pese.
O, da! Îmi și imaginez!
Pufuleți cu surprize asortate cu un pahar de șampanie
Pufuletii sunt felul principal, duh. ![]()
Vinul spumant merge mana-n mana cu o felie de tort.
Tocmai. Băutura o sa fie compusa numai din tărie.
Și tortul o sa fie de rahat (d-ăla turcesc).
Ohh. Asta schimba tot.
Chiar daca vinul mi se pare mai potrivit in combinatie cu charcuteria, taria poate fi si ea o alegere buna.
Hmm, nu am toate detaliile, dar, daca tortul e foarte dulce, bauturile spirtoase ar putea fi alegerea perfecta. pentru mine, cel putin. ![]()
All in all, un meniu bun.
De un playlist cu muzica buna nu ai nevoie?