N-ai sesizat ca eu am bagat la misto ultima parte a comentariului?
Nu ma refeream doar la tine, si scuza-ma dar "misto"-ul e primul care dispare cand te pocneste vestea ca mori in sapte zile. ![]()
Inteleg ca acum vrei sa o cotesti cand ai realizat cat de prostovani si pe langa realitate sunt majoritatea celor care au raspuns, numai ca nu e atat de simplu. ![]()
Stii ca mori intr-o saptamana?
Mai intai incerci sa te impaci cu stirea in sine care te-a pus la pamant, sa te impaci cu gandul ca dispari, si doar asta iti va lua o saptamana.
Trebuie sa le mai spun prostovanilor ca la aflarea stirii, timpul se contracta si o saptamana trece ca doua zile, deci nu-ti raman decat ganduri, letargie sau religia pentru perioada ramasa.
"Letargie" ar fi un titlu bun pentru "filmul" in care cred astia ca fac parasutism sau sechestreaza. ![]()
Noapte buna.
As vedea toate documentarele care le am in pc si toate cartile posibile despre stiinta care le-as putea, as muri fericit
Tu esti mai radicala asa, mai rautacioasa... cum sa nu-mi dau seama?
Prima parte a mea ti-a placut? Daca e ultima perioada din viata noastra, doar nu mi l-as petrece in pat, as incerca sa fac doar ce-mi place si macar sa ma duc impacat cu gandul. Sa nu te gandesti ca m-as distra extrem/
vintageheart întreabă:
aramitzz întreabă:
sabin89 întreabă: