| DeeaDee18 a întrebat:

Daca ati fi pentru o zi invizibil ce ati face?

13 răspunsuri:
| BubbleWhitee a răspuns:

Eu sincer, as urmari unele persoane. Le-as invada intimitatea ca sa zic asa. Poate nu e frumos si nici corect, dar am intrebari fara raspuns. Cred ca sa fiu invizibila m-ar ajuta sa gasesc raspuns la tot ce am nevoie laughing) si poate sa fac si niste glume nevinovate. Idk... poti face multe chestii. Poti sa iei lucruri din magazine fara sa te vada cineva, nimeni nu va sti vreodata ca ai fost tu in afara de tine... poti sa faci o groaza de chestii. Ai putea, mai bine zislaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul lucru pe care l-as face daca as fi invizibil ar fi acela de a fi invizibil. laughing

| Mirunikuuu a răspuns:

Daca as fi invizibila pentru o zi... Hm.
1. As da foc la o casa
2. As merge in Japonia
3. As merge in America
4. As viola One Direction
5. L-as rapi pe Louis Tomlinson si m-as casatori cu el. happy

Tu ce ai face?

| Sociopat a răspuns:

M-as da drept vocea Domnului si as pune oameni pe strada sa se sinucida pentru ca au fost alesi sa vina in rai.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu m-aș încurca doar pentru o zi!
Pa, pa.

| eviltwinnn a răspuns:

As privi indeaproape conversatiile oamenilor pentru a le vedea cat mai bine gesturile, reactiile.

| OnuOnulică a răspuns:

Probabil as deveni peste noapte cel mai mare milionar love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-aş uita în oglindă.

| rapp2020 a răspuns:

As merge in area 51.sa vad ce se intampla acololaughingsa vad daca chiar exista extratersti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)

| Glumet a răspuns:

As asculta barfe happy

| GeorgyGirl a răspuns:

Eu m-as duce langa prietenii mei sa ascult ce vorbesc despre mine si mai ales langa iubitul meu sa vad ce face si ce vorbeste in lipsa mea.

Întrebări similare