| dancapitan a întrebat:

Daca baietzelul vostru ar vrea sa faca balet, l-ati incuraja? avand din vedere ca de obicei mai mult fetitzele fac asa ceva...

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, bineinteles! Chiar m-as bucura. Apropo, cunosc mai multi baieti, care au facut/fac balet, si sunt chiar foarte macio (n-au pierdut masculinitate, chiar din contra). Baletul este o adevarata arta. Consider, ca este potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti. Iar baletul in combinatie cu dans modern este si mai si. E ca ciocolata cu ardei iute.

| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Copii mei vor face ce meserie le place, urmandu-mi indeaproape exemplul.As vrea sa ii invat ca cel mai important lucru e sinceritatea. Dar cu ce folos sa ii invat eu asta, ca atunci cand vor iesi in lume vor vedea ca de fapt e invers?oh go on

| Lora a răspuns:

De ce nu? Daca asta il face pe el fericit

| crackiswack a răspuns:

Cat timp nu vrea sa ia droguri si sa umble hai-hui, eu zic ca merita incurajat spre orice e constructiv.In Romania in special exista o mare prejudecata in ceea ce priveste baietii care fac balet, sunt etichetati intr-un anumit mod, ceea ce este gresit. Daca copilul isi doreste mult acest lucru, poate incerca, cel mai probabil o sa se plictiseasca de idee, deoarece este un sport dificil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, desigur! Chiar de anul acesta mi-am dat baietelul meu de 8 ani la Academia de balet Svetlana! Copilul este pur si simplu fericit, abia asteapta urmatoarea repetitie! Din pacate este singurul baiat din clasa, dar asta nu ne deranjeaza, atata timp cat lui ii place!