Nu incerca sa te razbuni dar nu este bine nici sa mai stai pe langa acea persoana
mi s-a intamplat si mie acum 2-3 saptamani si s-a lasat urat rau de tot pentru ca eu urasc tradatorii si am facut super-scandal. in concluzie, da-l in... masii si fa-ti prieteni adevarati care nu or sa te tradeze
bafta!
Ar fi pentru mine din acel moment o cantitate neglijabila - dar daca prin ceea ce a facut mi-a afectat familia Doamne apara si pazeste
Hey! Daca tradarea a avut un scop nobil,ca sa zic asa,pofi face un efort si-l poti ierta.Dar mai inainte analizeaza bine situatia, gandeste-te daca presupusul tau amic chiar ti-a demonstrat ca merita sa-ti fie prieten, daca nu las-o balta si nu te mai inhaita cu el.Sincer,eu nu mai cred in "cel mai bun prieten". Astazi gasesti foarte greu si un prieten...Cred ca cel mai bun prieten al unui om nu poate fi decat el insusi.Bafta si ai grija ce prieteni iti faci pe viitor!
Ati dat raspunsuri bune amandoi nu pot alege un castigator dar il voi alege PeAripiDeVant pentru ca a avut dreptate nu mao gasesti prieteni buni peste tot
Crezi ca un prieten "bun" te-ar trada? daca te-a tradat o data, te mai tradeaza si a 2-a oara si a 3-a, pana cand o sa te saturi de "prieten bun" pentru ca un prieten bun nu ar face ceva in defavoarea ta niciodata
CichasEmo întreabă:
PieloiuIrinel întreabă: