| KokolinooolBoyLLA a întrebat:

Daca sa zicem ca esti nevoit sa te integrezi intr-un grup reusesti usor? daca da zi-mi si mie secretul tau
FUNDa

3 răspunsuri:
| anonimous_4597 a răspuns:

De obicei da, reusesti dar acum depinde si de membrii grupului. Trebuie sa fii sociabil, o companie placuta, sa nu plictisesti oamenii. Acum depinde si ce fel de grup... dar de obicei nu e greu, ba din contra daca arati ca vrei, vin chiar ei la tine...Acum depinde de fiecare am mai spus.winking. Sau daca esti nou pentru cei din grup te vei integra deoarece vor fi curiosi sa te cunoascahappy
Eu iti urez bafta si sper sa te integrezi usor in grupul care vrei.winking

| XastamikaX a răspuns:

Categoric

| EduardGa a răspuns:

" A fi nevoit" suna foarte dur si dubios. Cum adica sa fii nevoit sa te integrezi intr-un grup? Te integrezi din obligatie, cu pistolul la tampla? Sa spunem ca ai vrut sa scrii: "Daca vrei sa te integrezi intr-un grup..." Suna mult mai bine, nu? Personal, reusesc. Stii de ce? Pentru ca imi aleg intotdeauna amicii cu atentie. De aceea, amici am cu zecile, insa prieteni foarte putini. Un secret nu exista pentru asta. Important e sa fii tu insuti, insa sa nu ai scris pe frunte: SUNT EU INSUMI! si sa te gandesti mereu la asta. Fii natural, zambeste, fii politicos, iar daca e un grup nou, nu disimula. Fii cine esti tu cu adevarat. Nici tie nu ti-ar place sa vezi de fapt niste noi fatade ale unor oameni pe care de fapt ii credeai altfel, nu? Si inca ceva: intr-o prietenie adevarata e nevoie de sacrificii. Insa intr-un grup, aceste sacrificii pot capata alte conotatii. Daca un grup de amici hotarasc sa petreaca seara la o cabana, sa se imbete, sa faca sex in grup, iar tu, stiind ca nu le ai cu lucrurile astea... ce faci? Te arunci in prapastie sau te retragi? Gandeste-te.
xoxo

Întrebări similare