| Bruno92 a întrebat:

Daca un televizor are o zgarietura de 2-3 centimetri pe ecran, aceasta se poate observa daca tvul e aprins?

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Deci, ca și lungime nu prea se poate observa, dar adâncimea zgârieturii contează cel mai mult și locul unde este aceasta, eu unul cred că depinde și de format, căci, cu cât este mai calitativ, cu atât ar putea strica acel efect pe care îl oferă display-ul. Am avut și eu la un laptop, chiar mai multe zgârieturi și de multe ori acestea erau insesizabile, în ciuda faptului că mai stăteam și aproape; creierul oricum se poate obișnui cu un anumit obstacol în câmpul vizual sau cu unul care nu are ce căuta acolo, iar cu timpul îl elimina, ca și cum este cu nasul. Ce, tu îți vezi nasul de cele mai multe ori când te uiți la o tipă laughing?

| Bruno92 explică (pentru Celcestietot):

Nu laughing pai vindea unu' un tv smart cu 400 de ron si o zis ca are o mica zgarietura pe ecran... diseara imi trimite poze sa vad si eu despre ce "crater " e vorba happy

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Frumos (:

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Pe ecranul alb se pot observa cel mai bine daunele.

| JicaContra a răspuns:

Scuze, nu am specificat, raspunsul meu din cate am inteles CHIAR functioneaza, pot fi scoase zgarieturile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se observă, da. E precum o crăpătură într-un perete vopsit cu lavabilă.

| ValentinGabi a răspuns:

Păi poți verifica si singur