anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca uzi in gradina e pacat mare de Inaltare? Si alte munci? De cE?(Am niste oameni mai bine zis vecini care asa facura)

2 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Este o sărbătoare, care trebuie respectată ca atare. Să ne gândim câte a pătimit Mântuitorul pentru noi. Măcar să respectăm sărbătorile, dar acum majoritatea sunt preocupaţi de pregătitul mâncării, ştersul prafului, ştergerea geamurilor şi alte treburi casnice. Dar nu trebuie să facem aşa ceva, este un exemplu prost de care nu trebuie să ne luăm. Nu trebuie să îi judecăm cu asprime - chiar deloc, până la urmă şi noi avem greşeli, va veni timpul când toţi vom fi judecaţi cu ce am făcut pe Pământ. Revenind la subiect, eu mi-am dat seama că azi mulţi cred că Înălţarea înseamnă distracţie/o zi obişnuită. Azi am salutat o vecină cu adresarea: Hristos S-a Înălţat!, iar ea îmi răspunde cu Bună. Dar până la urmă, este greşeala lor.

Baftă!

| AuraPop a răspuns:

E pacat pentru ca e o sarbatoare mare, Inaltarea Domnului, nu?
Sarbatorile trebuie respectate si, pe cat posibil, e bine sa iei parte la slujba de la Biserica, nicidecum sa lucrezi in gradina. Din pacate, sunt si oameni care nu tin cont de aceste sarbatori, fie sunt de alte religii care nu tin sarbatoarea respectiva, fie sunt atei, fie...nu le pasa...
Vecinii tai, cu siguranta fac parte din una din cele 3 categorii!