| CaffeBoy a întrebat:

Daca viata ta ar fi un film ce titlu si ce gen ar avea?
De ce?

9 răspunsuri:
| stejara2 a răspuns:

,,Priveste inainte!"
De ce? fiindca orice ar fi in viata, nu mai ai cum da timpul inapoi sa repari ce ai gresit

| thegatekeeper a răspuns:

"An endless journey" sau ceva asemanator si ar fi o combinatie care ar cuprinde cate ceva din comedii, filme horror si psihologice. Pentru ca descopar constant lucruri noi, aflu mereu diverse informatii in legatura cu ceea ce mai intereseaza, apar intamplari sau persoane neasteptate, sunt intr-o permanenta cautare, am o multime de subiecte de care sunt pasionata si descopar mai mereu altele, sunt destul de agitata de fel si nu pot sta locului, imi place sa calatoresc si sa invat cat mai mult, in general si imi place sa experimentez diverse lucruri.

| Diabolique a răspuns:

Faină întrebare.
„The Agony and the Ecstasy" - genul dramă. Interpretează cum vrei.
Numai bine!

| Holocaust a răspuns:

Gen: Coming-of-age
Ca şi nume, probabil ar fi ceva gen "Mysterious skin" sau "The wall"
De ce? Pentru că sunt la vârsta când mă maturizez, îmi conturez un caracter datorită alegerilor pe care le fac...Cât despre numele filmului, aş începe să întru în detalii personale, şi nu vreau.

| Clarissaaz a răspuns:

Frumoasa intrebare! Cred ca mi-as numi povestea,, Capul sus" Genulbig grinrama, comedie, actiune!

| Xtadelo a răspuns:

"Doar eu "

| TheAvenger a răspuns:

,,A grey shadow of a lifeless loner,,.De ce? Nu cred că mai e cazul să intru în detalii.Gen: dramă, thriller.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Cred că ar fi o comedie. thinking Cât despre titlu, habar n-am.

| YONTU a răspuns:

Vrei sa le afli povestea, nu? thinking K apoi sa scrii pe google numele filmului, nu?
Hai, in fine, i-as da numele de "O poveste care nu stie ce vrea sa insemne!" fiind un thriller!
De ce? Pentru ca am avut o copilarie foarte frumoasa, dar si trista in acelasi moment! Si plina de peripetii grozave!