| Natacha a întrebat:

Dau funda big grin Buna, am si eu o problema. este primul meu an la o sc postliceala din localitate la mine. la inceput tot felul de promisiuni frumoase insa acum totul este pe dos. orarul este haotic..nici dimineata nici dupa masa (10dim-6seara) uneori am cursuri de la 7 dimineata si ma trezesc asteptand sb scoala o ora si jumatate sa binevoiasca sa vina secretara pentru a deschide unitatea. am fost chemati sambata pentru o ora de recuperare, nu avem caldura dardaim de frig, suntem 12 elevi care venim frecvent insa in catalog suntem trecuti 15 dar directoarea totusi spune ca suntem 17 ok..problema este ca un numar mare de elevi ar dorii sa se transfere de la anul ..in jur de 9 ..insa directoarea zice ca transferurile @nu se dau pe banda rulanta@..si ca este imposibil..."dar ce va maritati si va schimbati domiciliul sau sunteti gravide de vreti sa va transferati? nu se poate, cu atat mai putin la anul!" va rog sa ma autati cu un sfat..ma pot transfera la o alta postliceala din vara insa nu in localitatea in care sunt domiciliata? directoarea spune ca trebuie sa avem motive intemeiate pentru a se aproba. mentionez ca sc nu e acreditata, a fost deschisa abia anul trecut. multumesc

5 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Daca erai la o postliceala la stat(gratuita), se explica nepasarea.Dar daca este platita ai dreptul la mai multa implicare! Ar merge o reclamatie!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Se pare ca e o scoala,, de acoperire,, care functioneaza numai pentru ca cineva sa-si ia salariile. Faceti o sesizare pe care s-o semnati mai multi si trimiteti-o la ministerul invatamantului. Puteti sa va adresati si presei.

| AtateaConditii a răspuns:

Fa scandal. Daca ii iei cu vorba buna nu rezolvi nimic, iar o sa faca promisiuni. Spui ca nu poti sta dupa altii, sa vii cand au ei chef. Ai treaba si tu si nu ai timp de pierdut, daca continua asa ameninta ca depui o plangere la inspectoratul scolar sa vezi cum se sperierolling on the floor.

| Louuder98 a răspuns:

Poti spune ca te muti in alta parte, si nu poti face naveta pana la scoala in fiecare zi. Din cate stiu eu, atata timp cat ai media ca sa te poti transfera unde vrei, si nu iti convine deloc scoala la care te afli, directoarea nu ar trebui sa comenteze laughing

| Denisa7713 a răspuns:

Ar trebuii sa.i spui mamei sau parintilor ceea ce s.a intamplat sau sa spui ca nu se face scoala ca lumea ca directoare v.a insultat si tu vrei sa.ti asiguri viitorulsi sa te duci la o scoala cu o clasa normala de elevi in care profesorul sa stie de cati elevi trebuie sa aiba grija si cati sunt prezenti