Stiu eu destule va fi lung dar hai :de la inceput Ninja lama(pumnale sau sabii) recomandat pumnale are urmatoarele skiluri(puteri) 1.ambuscada sa fie prima la M adica toate puterile sa fie la 1 doar la ea sa pui pana se face portocalie si scrie M1(ataci din spate cu ea si creste dmg ati zic mai incoloce inseamna dar sa fii si cu camuflaju nu e obligator dar cam asa trebuie inceput un duel)
2. PUMNAL RULANT puterea asta e speciala pentru pumnale! dai de multe ori pana se termina combo=cand terminide dat cu pumnalele si apoi repede apesi tasta unde ai lov pumnal rulant. A 2-A putere la M.
3.Nor otravitor ataci de aproape cu el otraveste adica apare in jurul adversarului in nor verde :}, e bun daca ai M la el pana atunci va otravii greu OO SI AM UITAT SI PUMNALRULANT OTRAVESTE. A 2 SAU A 3 SAU 4 PUTERE M.
4.Atac fuger are dmg slab atac teleportare folositor cand esti la pamant. Recomandat a 3 sau a 4 putere M.
5.Camuflaj bonus pentru ambuscada te faci invizibila. ultima putere M,. Acu dgm cand dai cu pumnalele e un scris acolo niste numere mari sau mici ala e dmg.Critica ati creste atacul extrem de mult dar se prinde ff greu daca ai cercei sau colier care zice,, sansa 2, 3, 4, 5 lov critica prinde ati mareste atacul daca prinzi critica cu m1 la ambuscada si esti invizibila dai vreo 2000 dmg.Au punctele nu mai stiu cum sunt ca m-am lasat d metin :] dar stiu prima e PV adica dacapui la ea ati mareste viata tu nu simti nimic mai precis caracteru dar linia acea rosie va fi mai mare si ati va lua mai putin orce monstru sau player
. A doua PM liniuta albastra cand dai skilurile ati scademereu dar daca pui acolo se mareste si nu ati va mai scadea. A 3 atac ati mareste atacul e clar :}. A4 apararea ati mareste apararea:}. Dupa mine eu am pus punctele asa Prima pv apoi atacu pentru ca pumnale sunt slabe la atac dar f rapide, apoi aparare, si apoi pm
. pana faci 90
.STRATEGII DUEL:te comuflezi dar iei sa te provoace nu tu p ei t camuflezi repede si apoy incerci sa te duci in spatele lui si ai dai ambuscada
. apoi nor otravitor de aproape dai dupa aia un combo si apoi repede pumnal rulant si apoi atac fulger daca tia reusit otrava (noru verde) camufleazate iar si stai ascunsa cateva sec 10 asa apoy ambuscada in spate d final! tine minte ninja la lv mik e slab dar la lv mare e super bun
. Si exista 2 feluri d ninja PvP(player vs player cu pumnale adica si cum ti-am explicat sa pui puterile) sau PvM(player vs Monster)cu sabia aici pui asa ambuscada primul m, al 2 lea nor otravitor sau ata fulger, al treilea nor otravitor sau atac fulger(depinde ce ai ales l al 2 lea m
al 3 lea pumnar rulant si apoi camuflaju. Sper ca nu sti pe celelante puteri arc acolonu stiu eu am lv 80 cu un ninja lama
.Deci daca esti pe arc nu prea stiu
. In orce caz poate am fost d folos. Nu ma supar daca imi dai fundita
.
Ridicaţi DEX şi VIT într-un raport de 2/1(PER LVL), atunci când DEX ajunge la 50, ridicati VIT până ajunge la 40, după aceea Max DEX şi str, in acest mod evident, depinde de itm cu PV. Dacă acest lucru nu este posibil pentru tine, trebuie sa ridici VIT la 50-60, pentru a obţine unele APARARE. Apoi ridica DEX si Str.
acu dai fundita plz