Promisiunea, explicaţia este una simplă: pentru că utilizatorii respectivi încă n-au fost raportaţi de nimeni, n-au călcat pe coada cui nu trebuia...
Dacă eşti deranjat de ei, raportează-i, şi în scurt timp vor face şi ei parte din acea listă! Succes!
Dă-ne şi nişte exemple, te rog!
http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Chiar ţi se pare că cei din lista suspendatilor au fost nişte utilizatori model?
Nu spui cum si de unde ai tras aceasta concluzie. Ma mai uit la utilizatorii suspendati si n-am vazut vreunul care sa nu fi fost suspendat pe drept. Dimpotriva, sunt destui care ar mai trebui suspendati si nu sunt. Numai bine!
Ok, scuze, m-am exprimat greşit.
Prin „De ce adminii suspendă (aproape) mereu pe cine nu trebuie?" am vrut să spun „De ce adminii îi suspendă numai pe UNII care încalcă regulile site-ului, nu pe toţi"? Iar exemple, @NOname, sunt destule... Unul aş fi chiar eu. Dacă chiar doreşti, te poţi uita peste răspunsurile mele mai vechi. Dar să nu rămâi cu schelele...
Mulţumesc de lămurire, @NOname. Văd că era una simplă, dar ce să-i faci, aşa sunt eu, mai grea de cap.
N-ai pentru ce, Promisiunea.
Dar totuşi, între "suspendă pe cine nu trebuie" şi "nu-i suspendă pe toţi" este o diferenţă foarte mare.
Pe viitor încearcă, te rog, să te faci mai bine înţeleasă, că să nu mai apăra astfel de confuzii!
Numai bine!