Pentru ca media asta promoveaza.\
asta se vinde, asta se cauta, asta vad, asta fac.
Schimbarea a fost data pe prostia celor din jur si de exemplele prost alese din societate si de ce nu si educatia primita!
Https://www.youtube.com/watch?v=qvJioQlbQdo
https://www.youtube.com/watch?v=nOEPxeHPvlc
https://www.youtube.com/watch?v=xTBjIACEbXo
nu toata lumea cunaste
scuze cam raspuns pentru eraiserios
Mă simt bătrân.
Dar lasa-i să se gândească la asta. Cu ce te deranjează?
Majoritatea adolescentilor sunt oricum niște imbecili, niște găuri de covrigi nonvalorice care nu o să facă ceva interesant sau util în toată existența lor.
De ce te-ar deranja că-și strică de-acum viața?
Din partea mea, un copchil de 15 ani care se gândește la bani, futai, droage, merită să fie băgat sub pământ cât mai din timp. Ca să nu mai aglomereze planeta cu hoitul lui inutil.
Dacă ar fi după mine aș legaliza toate drogurile tari, le-as face extrem de ieftine și de accesibile pentru oricine. Și în maxim 6 luni am scăpa de majoritatea dobitocilor care oricum nu însemnau nimic pentru nimeni.
E foarte simplu niste oameni din FRANKMASONERIE conduc lumea din umbra imd o sa caut niste linkuri
Prostia si moartea dupa atentie.
parintii nostri se pot da "mari" cu noi ca au copiii, si ca au muncit si au citit biblioteci, in ziua de azi te dai mare cate penisuri ai luat in gura si cate toante ai prostit si le-ai bagat in pat. o lume patetica. noi in loc sa evoluam ne intoarcem din nou la primate.
Spiritul de turma...ce face unul face si altul si tot asa. tehnologia a inlocuit multe si a schimbat multe, printre care si mintile multora, care sunt prea slabi de ingeri pentru a distinge binele de rau. si cam asa, s.a dus de la unul la altul si tot asa, mentalitatea s.a schimbat si a devenit una de tot rahatul, la fel ca majoritatea oamenilor care gandesc asa. Poate ca si accesul la internet tv si toate porcariile de se difuzeaza acum au avut un impact asupra majoritatii, dar si faptul ca nu se mai ocupa nimeni de ei, parintii sunt prea ocupati si multe altele. sunt scapati din mana inca de mici, intra in tot felul de anturaje si sunt dusi. azi nu ma mai mira nimic in privinta lor. poate ca erau si inainte dar nu asa, si nu se stiau atatea.
Alt boschet care incepe sa arunce cu **** spre noua generatie de degenerati... V-ati dat intalnire pe site-ul asta?
Numai la noi e in asemenea hal, e datorita lucrurilor care se promoveaza.Adica daca la tv copii vad pe x si pe y ca se cearta din cauza banilor; si pe eleva y si profesorul z care este acuzat ca a abuzat-o.
Este si vina parintilor (nu in toate cazurile ) adica ii tin pana la 15-16 ani in lesa (sau mai putin) iar apoi ei fac ce le taie capul.Nu ar trebui la 15 ani ca parintii tai sa nu stie pe unde umbli la ora 2 noaptea, si dupa te mai pomenesti ca e vina copilului ca nu a ascultat.Multi zic ca e si vina anturajului, dar e putin cam fals. Tine de caracterul acelui copil/adolescent.
Vorbind de materialism, cum sa nu fie si el promovat? Daca X-ulescu vine la scoala in Prada, Gucci, Louis Vitton si mai stiu eu ce; cum mamica lui sa nu te oftici macar putin sau sa zici uite na.Eu nu as avea bani in o mie de ani sa dau pe asemenea lucruri.Adica da te duci in mall si logic cand vezi o bluza 120 lei nu o s-o cumperi decat peste 2 luni la reduceri.
Emisiunile mondene cu toate stirile de c*cat ca Acces Direct, La Maruta, Un Show Pacatos.
Buterflydana întreabă: