anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce biserica este inpotriva lui Lady Gaga?laughing

Răspuns Câştigător
| cicilica a răspuns:

Pentru ca in videoclipul alejadro sa costumat in maicuta si este o parte in care are zonele intime mascate cu niste cruci rosii. mai era tot asa in care madonna era interzisa la rusi pentru niste tinute excentrice. asa stiu eu. poate cineva ma va contrazice. uite ceva interesant:

http://www.jurnal.md/......ro-187842/

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil pentru ca ea are astfel de tinute excentrice nepotrivite si din cauza ca e bisexuala, dar pana la urma fiecare cu parerea lui

| stresu a răspuns:

Biserica este impotriva a orice contravine valorilor promovate de ea. Iar domnisoara in cauza face ce face sa socheze, iar din cauza popularitatii foarte mari a atras si atentia bisericii. Acum na, cam exagereaza uneori (la TV zice ca e excentrica, eu nu ii cred), dar cat nu se apuca sa o imite fetele de 10 ani nu vad unde e raul.
Biserica a incercat sa boicoteze si "Ingeri si demoni", pur si simplu ataca tot ce ar putea sa ii subrezeasca fundamentul, dar in mod dubios ataca numai ce e extrem de mediatizat. Ca daca imi fac eu o trupa obscura si ma apuc de blasfemie (nu, nu o sa fac asta totusi), nu vine biserica dupa mine.
In ceea ce priveste biserica in sine ma abtin, ca nu discut religie.