| NoRoCOaSa a întrebat:

De ce cand vb cu un baiat, iti zice daca ai web fara sa-i zici buna si cand deschizi webu iti zice ca esti frumoasa si daca vrei sa ne intalnim chiar daca eu am 11 ani off. De ce baieti nu se gandesc si la altceva?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Pentru ca asa sunt baietii, bine nu toti, dar daca ai 11 ani si le mai dai si asa usor webul ( adica tu chiar le dai webul, nici macar nu ii cunosti?clown ei cred ca pot foarte usor sa te "pescuiasca" si sa mai vrajeasca una, mai mult la misto decat serios

si un sfat : ar fi bine sa nu dai webul sau poze la necunoscuti happy

3 răspunsuri:
| Blue_2910 a răspuns:

Se gandesc sa faca pe interesantii sau sa-si demonstreze ce mari cuceritori sunt. Cred ca daca ai 11 ani te pot duce usor de nas si asa ei mai pot adauga o cucerire pe lista lor sau doar vor sa faca misto. Dar sa nu fi descurajata ca nu toti sunt asa imaturi. O sa intalnesti si baieti bine crescuti si cu capul pe umeri.

| mihaela_3003 a răspuns:

Deaceea ca se sfieaza sati zica in fata.Noua fetelor ne pare cai usor dar pentru ei ii greu.asa cala ce poate sa se mai gindeasca un baiat? vei intelege mai tirziu

| Sua a răspuns:

Nu ai dreptate in totalitate pentru ca sunt mai multe fete care fac asa decat baieti. ai incredere stiu ce zic