| syd2 a întrebat:

De ce comunitatea ateilor e atat de cringe?

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Fiindcă să fii ateu este extrem de cringe

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Explica mai intai ce crezi tu ca inseamna cringe

| syd2 explică (pentru suntserios):

Comportament care provoaca dezgustttt

| suntserios a răspuns (pentru syd2):

Adica cum fac aia care merg la moaste si le pupa?
Sau aia care ling 1000 oameni aceeasi ligurita ca le aduce cine stie ce beneficii?
Sau aia de se baga sub fusta popei?

Da, ai dreptate, credinciosii sunt cringe.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ajungi să îi cunoști, o să constați că nu sunt mai cringe ca credincioșii habotnici.

| Lukasssz a răspuns:

Lasa-ma sa ghicesc esti martor a lui Ehova?

| syd2 explică (pentru Lukasssz):

Martorii lui Yehova sunt oameni cuminti si cumpatati ce ai impotriva lor?

| mastadont a răspuns:

La ce te referi? Dacă tot generalizezi ai putea să vii și cu exemple.

| syd2 explică (pentru mastadont):

Ateii is generatia de 16-21 de ani care se crede a fi superioara, oamenilor credincios si fac mare scofala din asta, asta e regula

| mastadont a răspuns (pentru syd2):

Iar generalizezi. Eu am 27 de ani și sunt ateu, deci nu mă încadrez happy dar să trecem peste asta.
Părerea mea e că e chiar invers, mie mi se pare că credincioșii se cred superiori pentru că consideră că ateilor le lipsește ceva pe care oamenii religioși îl cred esențial, și anume credința.

| anonim_4396 a răspuns (pentru syd2):

Atei sunt de toate varstele
La 16-21 de ani TOATA lumea e cringe

| AnonimulFornicator a răspuns:

Habar n-am, Kaneki!

| Florin9Florin9 a răspuns:

Doar unii sunt

| Bluestar15 a răspuns:

Fiindca dupa mii si mii de ani de cultura si civilizatie in care religia a fost prezenta pe tot globul, ignorand faptul ca omul e fiinta religioasa (homo religiosus) si ca inclusiv creierul uman e structurat pentru ritualul religios (cine a studiat bine neurostiintele stie la ce ma refer), ateii au impresia ca dintr-o data putem trai fara religie, asa incat ei sunt ca niste copii (la scara civilizatiei, ateismul in masa are cam 100 de ani, asa incat ei sunt echivalentul unui copil de cateva luni fata de un om batran si intelept) care cred ca au descoperit roata si care, desigur, se cred foarte importanti din cauza asta (ce uita ei e ca roata descoperita de ei nici macar nu merge lol).

| underArock a răspuns:

N-au niciun Dumnezeu.