Da' niște căpșuni sau piersici coapte proaspăt nu sunt delicioase? Sau niște mere (bio sa fie) coapte în cuptor?
Sau o salata?
Pentru ca are aditivi chimici altfel nu se zicea asa ceva, zaharul e producator de diabet.
Mâncarea sănătoasă poate să fie mult mai gustoasă și destul de ușor de preparat, chestia e că majoritatea nu au curiozitatea nici măcar să încerce. Eu nu m-am omorât niciodată după pizza și paste și de Mc nu mai zic, că are gus de cretă. Gyrosul mi se pare sănătos, Shaorma la fel, dacă o faci acasă și nu pui nșpe mii de sosuri. O prăjitură pe săptămână nu te omoară. Nesănătos este doar excesul. Mie îmi place să gătesc și să o fac cât mai clean, totuși dacă mă apucă vreo poftă, nu stau pe gânduri. Bine că nu se găsesc în România aromele mele preferate de Doritos...
Nu e adevărat. Cireșele, de exemplu, sunt foarte-foarte gustoase, irezistibile, delicioase, și sunt și sănătoase. Am mâncat astăzi pentru prima dată pe acest an (2020) și mi-au făcut o plăcere deosebită. La fel și căpșunii, și piersicele, și nectrainele, sunt delicioase și sănătoase.
E aici și o chestiune de gusturi, de preferințe alimentare. Mie, de exemplu, nu-mi place shaorma, și nici kebab-ul (deloc, deloc). Pizza poate fi gustoasă, dacă e cu foarte mult cașcaval sau mozzarella, dar nici aceasta nu e mâncarea mea preferată, neapărat, iar cartofii prăjiți îmi sunt total indiferenți, neutri, nici nu-mi plac, nici nu-mi displac. E adevărat, dulciurile le ador și mănânc prăjituri, bomboane de ciocolată sau clătite destul de des (3-4 ori pe săptămână).
Nu multi prefera alimentatia sanatoasa! si oricum mai sunt unii altii! care zic spun e da ce ca in ziua de astazi toate sunt stropite pisate cacate etc!