| Lalala a întrebat:

De ce credeti ca uni membri TPU nu pun intrebarile la categoria care trebuie?straight face

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Am observat și eu asta! Sunt mai multe posibilități. Ori ei nu cunosc regulile site-ului și cred că pot posta la orice categie, ori postează o întrebare legată de sănătate la hobbies și pets, de exemplu, pentru că acea categorie e mai vizulizată. Sau poate pur și simplu nu țin cont. Oricum, important e faptul că primesc un ajutor, dar nu e greu să respecte acestă regulă. Nu mi se pare așa greu să te uiți la ce categorie postezi o întrebare! Pa pa!

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca ei cred ca daca pun la cele mai citite categorii vor primi multe raspunsuri.Gresitstraight face
Degeaba postezi tu o intrebare la Adolescenti de tehnica daca eu sunt pe langa subiect

| Floreenofficial a răspuns:

1.fiindca nu le pasa
2.fiindca unii urmaresc sa primeasca mai multe raspunsuri si de aceea ne seaca de mai multe ori cu aceeasi intrebare sau o pun la dragoste si sex. straight face

| clauss a răspuns:

Ametiti, se grabesc si uita unde trebuie sa si puna intrebarea

| L a răspuns:

Probabil pun la alta categorie pentru ca cred ca se va raspunde mai rpd.de ex ff multe intrebare se pun la dragoste si sex.

| matadoru a răspuns:

Pai cred ca se uita si ei unde sunt cele mai multe vizualizari la categorii si cele mai multe intrebari.Ca de exemplu daca pui o intrebare la categoria cauze nobile sau ecologie ai sanse mici sa-ti raspunda cineva. Dar, daca pui la conversatii sau adolescentii primesti sigur cel putin 5-7 raspunsuri.

| lovenotsex a răspuns:

Unii poate au nevoie de raspuns urgent si sunt cateva categorii care sunt mai vizitate sa zic si prb va primi un raspuns mai repede, va citi mai multa lume prb lui/ei.Nu cred ca e ceva rau.

| Lαααα a răspuns:

Ca e plictisitor sa tot cauti categoria si sa nu o gasesti etc... angry

| MeGhosta a răspuns:

De oameni batuti in freza ce sunt laughing

| Anileda a răspuns:

Ca sa primesca mai multe raspunsuri.

| Gabrielle16 a răspuns:

De mere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. hai sa-i intrebamlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca majoritatea fac lucrul acesta din graba; doresc sa primeasca un raspuns cat mai repede(din diverse motive)si selecteaza categoria la intamplare.