| Andrei200202 a întrebat:

De ce există stângaci și dreptaci? De ce nu avem aceeași *agilitate cu ambele mâini?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Depinde fiecare cum exerseaza, daca inveti sa faci cu ambele maini, vei face la fel cu ambele, dar multi de mici incep cu dreapta, sunt incurajati sa inceapa cu dreapta, si scris si tot, anatomic nu e nici o diferenta intre cele doua maini. Asta e.

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Exista si persoane ambidextre, sunt extraterestre acele persoane. Eu sunt dreptaci de cand ma stiu, mai ales la fotbal doar cu piciorul drept pot sa trag, stangul e ...ca sa-l citez pe un poet batran de pe strada mea mare amator de tenis de picior candva ''Piciorul stang e piciorul cu care urci in tramvai'' o spunea facand misto de noi astia care loveam mingea cu piciorul stang si o dadeam in balarii.

Nici pe stanga nu o pot folosi, la scoala scriam doar cu dreapta, dar am observat ceva interesant, duc piciorul stang mai mereu primul.

| Andrei200202 explică (pentru Drimmero):

Atunci de ce exista si acele persoane ambidextre?

| Drimmero a răspuns (pentru Andrei200202):

Sunt a 8-a minune a lumii.

| Endoryus a răspuns (pentru Drimmero):

Exagerezi degeaba. Nu e mare branza sa poti face aceleasi lucruri cu ambele maini, crede-ma.

| Drimmero a răspuns (pentru Endoryus):

Depinde, nu pot face multe cu stanga, dreapta e de baza.

| Endoryus a răspuns (pentru Drimmero):

Asta e. Din cate stiu doar 10% din oameni sunt stangaci si nu stiu cati suntem in total ambidextri. Dar cum am zis, nu e ceva wow.