| Barajag a întrebat:

De ce in loc sa auzim numai de bine, auzim numai de rau? Unde vom ajunge cu atata rautate?

11 răspunsuri:
| Incubus a răspuns:

In pod ca la cer in nici un caz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar'mina.Asculta experienta de o viata care n-am ascultat turma, apropierile dintre oameni mi s-au parut slabiciuni si normal ca apucaturile tale libertine sint luate un mod de a "arata"ca n-ai nevoie de nimeni.Libertatea se plateste de multe ori cu statutul de paria.

| dulcik a răspuns:

In general oamaneni au devenit mai rai din cauza lipsurilor pe care le au. Uita sa te mai ajute, au devenit rautaciosi, se ascund, mint. S-au schimbat vremurile cand oamenii erau de treaba si alaturi de tine acum nu isi vad decat interesul.De ajuns nu vom ajunge nicaieri in stilul asta.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu stiu unde vom ajunge cu atata rautate si mai ales din partea celor apropiatiisad de parca am avea 2 vietiisad Rautate si Invidie...Insa are grija Dumnezu pentru fiecare.

| gabriela a răspuns:

Nu pot comenta, pentru ca exact aceeasi intrebare i-mi pun si eu!

| Hombre a răspuns:

Numai asa vom invata si despre bine.

| VoiceWithin a răspuns:

In iad! si va fi si mai multa rautete o data cu timpul, oamenii nu mai au respect si se rezuma la rautate, din pacate...

| claudiea79 a răspuns:

In ziua de azi lumea sa inrait. si cei din familie pot fii rai si invidiosi. ce sa mai zic de strainii. lumea a ajuns sa nu mai aiba prietenii. am o singura prietena care m-ar ajuta la 12 noaptea. eu ajuns oamenii sa nu mai aiba nici un prieten. fiecare este pentru el.lumea a devenit egoista. pe vrea lui ceausescu lumea se intilnea faceau ceaiuri sau petreceri. prietenii se invitau unu la altu mincau. acum nu se mai socializeaza. fiecare sta la el in casa inchis

| Razvan a răspuns:

Pentru ca binele nu mai exista de mult timpwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca oamenii ar face un mic efort in a schimba lucrurile am putea auzi si de bine.Barbatii isi bat nevestele, copii sufera din cauza parintilor, barfa la tot coltul, suferinta datorita inconstientei, rautatea ajunge la limite maxime, dupa cum vezi, datorita factorilor umani.Pacat ca unii dintre noi nu recunosc ca fac rau si nu incearca sa isi corecteze greselile.

| pahomie a răspuns:

In lume e mai mult rau ca bine.auzim numai de rau ca asa vrea masoneria ca sa ne infrice.prin frica ne controleaza masonii.prin frica de tot, omul este sdus la starea sa ceara solutia:acceptarea semnului fiarei si a "salvatorului" planetar(antihristul). cu atata rautate vom ajunge la colapsul istoriei.

Întrebări similare