| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

De ce la nimeni nu i pasa de persoana mea? sad

10 răspunsuri:
| ELD a răspuns:

De ce? ce s`a intamplat? lasa-i mai ca asa sunt unii, mai ales prietenii. trec pe langa tine nici salut sau un buna nu`ti da.Bafta si ai grija de tine!

| BυαHн ▀▄▀▄▀ a răspuns:

Dar ar trebui sa te bagi uh mai tare in seama.winking

| qwerty21 a răspuns:

Eu sincer nu te cunosc deloc, deci...happy
imi pasa ca suntem pe tpu...toti pentru unu
cu tot respectu.imi pasa de tine... dar in acelasi timp nu te cunosc deloc, 0 %...cu alte cuvinte, nu am cum sa imi pese de tine.
dar pe TPU, imi pasa.tongue
nu stiu daca ma intelegi...

| Hombre a răspuns:

Daca la nimeni nu-i pasa hai, uite ca-mi pasa mie, care se mai inscrie?

| EstiFericitaSauTrista explică:

[Ell][Dede] Cateodata ma simt aiurea dar poate timpul va rezolva totul, curent te-am intales, imi place ca aici ne ajutam intre noi, gabriela mie imi pasa, marionel cred ca totul se trage din cauza ca stau intr-o zona fara posibilitatea de a vorbi cu cineva, ma gandeam sa ma mut intr-un oras poate asa o sa imi fac prieteni mersi de incurajare sa ai o zi buna, hombre multumesc, mi-a mai crescut moralul cu 2 procente happy

| ELD a răspuns:

Incearca sa fi mai sociabil si daca nimanui nu`i pasa de tine, fa si tu la fel happy. Si inca ceva daca iti vei face prieteni tot nu le va pasa, iti spun eu din experienta, doar parintii sunt cei te inteleg.Pa pa! sper ca ti-am fost de folos!

Marionel fosta mea iubita s-a mutat acolobig grin nu stiu ce sa zic o sa ramana de alternativa, dede ai u undeva dreptate happy sa ai noroc

| kiddutssa a răspuns:

Mie imi place bai.nu vorbii aiurea:-p consider ca intrebarea ta e cam lipsita de sens:-p

| ELD a răspuns:

Vezi? eu cand ma fac ca nu`mi vad prietenii, atunci vin sa se intereseze de mine x(.[urasc asta!]

Kidda zici ca iti place happywow

Întrebări similare