| aleeee a întrebat:

De ce le place oamenilor asa de mult Twilight Saga?
Mie mi se par eplictisitor...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Normal ca e. Ce e prea departe de realitate plictisesteoh go on

| Ana a răspuns:

Sunt de aceeasi parere ca si tine, nici mie nu-mi plac.

Răspuns utilizator avertizat
| sasha a răspuns:

Ti se pare plictisitor pentru ca nu ai destul de dezvoltata imaginatia incat sa accepti ideea de a exista vampiri sau pur si simplu nu ai intalnit nici un vampir pana acum ca sa vezi ca nu e asa plictisitor tongue hai ca glumesc nu stiu mi imi place si nu mi se pare plictisitor incearca true blood sau the vampire diaries sa vezi tot la fel de plictisitoare sunt big grin eu cred ca nu, a si de ce le place asa mult oamenilor ( omenilor = copiilor, pesroanelor pana in 30, 35 max de ani ) pentru ca... le place, nu e un sf exagerat are o poveste buna si e destul de interesant happy pa pawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti se pare plictisitor de ce te interesezi? Sau nu ai suficienta incredere in tine ca poti sa remarci ceva ce ti-ar placea? Poate nici altora nu le place ce iti place tie. Este vorba de gust.
Unora le place si gata. Nu inteleg intrebarea. Si ei vad acelasi lucru pe care il vezi si tu, numai ca placutul este ceva personal; poate se regasesc in anumite personaje, in felul lor de a gandi, le place sa urmareasca anumite situatii.