| AdrianaBacescu a întrebat:

De ce multi o considera pe Anca Alexandrescu cea mai buna jurnalista din România? Ce au vazut la ea, in afara faptului ca este Vaduva neagra, a tinut cu Georgescu si a fost consiliera lui Dancila. Eu cred ca Anca Alexandrescu este overrated.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu o considera nimeni o jurnalista buna. Eu nici macar nu o consider jurnalista. E un influencer care primeste bani de la Simion and Compania.

| AdrianaBacescu explică (pentru suntserios):

A devenit jurnalista peste noapte. Se uita tata la ea, am urmarit cateva emisiuni cu Georgescu invitat. Numai minciuni spune, am vazut la ea in emisiune pe Lazarus, Gelu Visan, Iosefina Pascal, Dana Varga, Ingrid Mocanu.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Multi si prosti, da, or fi considerind-o...
@sirius: Tovarase, cand spui enormitati, trebuie sa le demonstrezi, nu sa vina cei in vizor sa se disculpe. Conform logicii tale, daca un vecin pretinde ca tu esti proxenet si ai in casa 2 milioane de euro din activitatea asta ilicita, ar trebui sa vina politia sa iti sparga usa direct sau tu sa vii cu dovezi cum ca nu esti... big grin

| siriusblack98 a răspuns:

Eu cred ca este singura jurnalista din Romania care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume, lucruri pe care altii de frica nici nu le gandesc macar. Evident ca adevarul doare si mereu se cauta tot felul de argumente total irelevante ca sa se arunce cu noroi intr-un astfel de om. De ce atunci cand o persoana spune adevarul in loc sa cautati argumente si dovezi care sa demonteze lucrurile spuse de aceasta, voi cautati lucruri in viata personala ca sa faceti sa para ca "vai ce om rau este"? De ce nu va legati de lucrurile pe care le spune (daca le considerati neadevarate) si va legati de alte lucruri care n-au legatura cu acelea? Ce treaba are ca a tinut cu Georgescu? Si acela este tot un om care a iesit in fata poporului si a pus punctul pe i pana la urma. Nu a zis nimic neadevarat, suntem in rahat pana la gat ca tara dpdv economic si politic sa stii. Sau ti se pare ca salariul minim pe economie de 25 de milioane este corelat cu preturile actuale? Vezi ca e 7+ lei motorina la pompa si m-a costat 700 de lei un schimb de distributie + filtre si ulei iar medicamentele, facturile, macarea, hainele, intretinerea, chiria, necesitatile copiilor unde le mai pui? Lucrurile astea de ce nu le aducem in discutie dar aruncam cu noroi in cei care o fac? Rusine sa iti fie!

| LisaJulie a răspuns:

La fel considerau si despre Gadea ca era impotriva lui Basescu si multi mergeau dupa fenta ca e jurnalist adevarat