| faaalyoana a întrebat:

De ce noi fetele ne dorim tot timpul sa avem cat mai multe lucruri? eu ma uit la mine, nu pot zice ca am tot ce mi doresc sau vai parintii imi cumpara fara numar aia aia. Dar ma multumesc cu tot ce mi a oferit dumnezeu si parintii mei dar totusi nu sunt destul de satisfacuta spiritual sau nu stiu.
Exemplu am destule hainutze frumoase si mi ar ajunge vreo 2 ani d acum incolo fara sa mi mai cumpar altele si tot nu s ar toci rupe etc.
Si totusi multe din ele parca nu mi mai plac sau nu am cu ce sa le asortez etc ori nu ma scot in evidenta cu nimic. Si totusi nu le pretuiesc ca atare.
Sunt in razboi total cu dezordinea pe toate planurile si totusi nu reusesc sa ma ambitionez sa fie totul in perfecta armonie cu mine si starea mea. Ma enervez usor din lucruri banale care ar putea fii schimbate usor cu rabdare si perseverentza. Ma declar stresata mai tot timpul deorece mai sunt 2 saptamani pana la examenul de licentasad
De depresii minore am parte mai tot timpul si nu stiu cum sa fac fata cu brio. Ce pot face? sa numai fiu invidioasa pe prietenele mele?

2 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Nu te preocupa cu lucruri superficiale bucurate de viata si de ceea ce ai in viata ta acum. Stiu ca omul in esenta vrea mereu mai mult sau altceva decat ceea ce are, dar incearca sa adopti o atitudine indiferenta referitor la material. Nu te lasa influentata de lucruri.

| IgoToHellForThis a răspuns:

Vai dar ce drama traiesti tu straight face.Ce banal.
Gandeste-te ca unii au motive adevarate sa se planga.