| Dan a întrebat:

De ce noi utilizatorii TPU.ro nu suntem uniti si cautam sa ne imvrajbim unii cu altii? Am vazut o intrebare pusa de utilizatorul Lora la rubrica Familie si Relatii.Parerea mea este sa nu va mai certati, va rog mult.

"Toti Pentru Unu", asta imi doresc sa fie din partea voastra!

Multumesc. Salutari de la Dan!

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

@Dane Fac sport de multă vreme şi mai precis studiez o artă marţială. Acolo am învăţat că dacă eşti atacat trebuie să te aperi. Eu pe acest site îţi spun cu conştiinţa împăcată că nu am dat vreo replică cuiva fără să fiu atacat. Nu am dat nimănui voturi negative, fără să fi primit voturi negative aiurea de la persoane dintre care unele nici măcar nu-şi făcuseră simţită prezenţa la întrebare. Am un program deosebit care îmi arată imediat persoana care m-a votat şi reacţionez ca atare. Dar am fost foarte fairplay, am numărat bucăţică cu bucăţică şi am returnat strict numărul exact. Ce e drept în ultima vreme am rămas cam mult dator unor persoane.
Întradevăr se uită de multe ori menirea site-ului, de către persoane adepte ale scandalului care sunt foarte interesate de viaţa personală a userilor, care pentru toţi ceilalţi ar trebui să fie subiectul cel mai puţin interesant. Eu cel puţin am noroc, pentru că nu au ce să-mi reproşeze în legătură cu răspunsurile, dar au început să se lege de aspectele mele fizice, de vârstă şi chiar au făcut afirmaţii deplasate legate de sex.
Nu cred nici pe departe că ar avea legătură cu site-ul, dar, au văzut un lucru care probabil le-a displăcut unora şi anume popularitatea mea în continuă creştere. rolling on the floor A mai deranjat, sunt sigur şi poziţia mea politico -religioasă ( iarăşi pe unii ).
Ţin să asigur pe toată lumea că sunt un pacifist convins şi dacă sunt lăsat în pace, nu muşc pe nimeni şi respect fiecăruia părerea. Sunt un simpatizant al mişcării Flower Power şi te rog să mă crezi că mult mai bine mă simt ascultând ceva din acea perioadă, Pink Floyd să zicem, decât să mă contrazic ca prostul pe site, cu persoane cărora nici măcar nu le cunosc sexul, vârsta, profesia. Acelaşi lucru ar trebui să fie valabil pentru toată lumea.
Mult succes! Arthur.

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, am citit şi eu alea. Dar asta e. Normal ar fi ca discuţiile respective să fie purtate pe privat cât de cât. Se vor calma spiritele stai liniştit! Important e să răspundem la oamenii care au nevoie de ajutor şi atât! Asta e scopul site-ului până la urmă!

| Floreenofficial a răspuns:

Dar cine se cearta? Majoritatea userilor de pe aici sunt pasnici.Desigur ca mai exista si mici conflicte din cand in cand, dar asta e!straight face