| Alifie a întrebat:

De ce nu mai functioneaza site. ul www.miniprix.com?

6 răspunsuri:
| LoVeLy_3874 a răspuns:

Hei ce faci? la mine merge! sa stii ca si eu am patit-o odata, cand umblii de pe miniprix pe alt site si inapoi(si o ti tot asa)se poate ca pagina sa nu mai functioneze. dar daca spui ca de 4 luni inseamna ca e ceva cu pagina de pe calculatorul tau eu chiar acum am intrat si merge! pup sper sa te fi ajutat!

| Teo_6515 a răspuns:

Din cate vad, nu si-au platit domeniul si te redirectioneaza. Probabil se va remedia cat de curand.

| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.

| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.

| Alifie explică:

Stiu ca e www.miniprix.ro;)). Scuze am scris gresit eu :D Iar site. ul nu mai merge de vreo 4 luni asa ca nu cred ca se va remedia " in curand".

Întrebări similare