Hei ce faci? la mine merge! sa stii ca si eu am patit-o odata, cand umblii de pe miniprix pe alt site si inapoi(si o ti tot asa)se poate ca pagina sa nu mai functioneze. dar daca spui ca de 4 luni inseamna ca e ceva cu pagina de pe calculatorul tau eu chiar acum am intrat si merge! pup sper sa te fi ajutat!
Din cate vad, nu si-au platit domeniul si te redirectioneaza. Probabil se va remedia cat de curand.
Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
Stiu ca e www.miniprix.ro;)). Scuze am scris gresit eu :D Iar site. ul nu mai merge de vreo 4 luni asa ca nu cred ca se va remedia " in curand".
lawie întreabă: