anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce scot fetele limba cand fac poze? Acum 2 minute ma uitam la un video de la un user, o melodie cantata de Alexandra Stan care la un moment dat si ea scoate limba (melodie recenta ). Mai tin minte ca in anii trecuti era moda peste tot ca fetele sa scoata limba in poze. Care e faza cu asta? De unde si pana unde chestia asta?

52 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Hai ma Goldie, nici macar sa te laud nu ma lasi. "Da man" era o expresie ntz, ntz.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Speed99):

Știu expresia. i m not in the mood, Speedy :*

| syd a răspuns:

Gag reflex

| WithinShadows00 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu stii de gluma. Niciodata n-ai stiut domnule bwahahaha.

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns (pentru WithinShadows00):

Sa inteleg ca a fost o simpla gluma,, bun.

Chiar m-au deranjat niste aspecte, atat, dar nu de acum.

| Roxanne20 a răspuns:

E un gest considerat,,cool" de moment. Nu are ce faza sa fie, cineva la un moment dat a facut gestul asta, cuiva i s-a parut interesant, l-a copiat, l-au copiat mai multi si tot asa pana l-a imitat o persoana cunoscuta, ceea ce l-a facut sa fie cunoscut si imitat de oamenii de peste tot.

| GabiDumitrescu a răspuns:

O sa inveti tu cand te faci mare... ca sa arate ca sunt dispuse sa consume putin lapte de tata, in principiu.

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Nu-l baga in seama, e in gasca cu cocina si ceilalti, e destul de evident dupa nume...

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Stiu foarte bine cine e individul, nu trebuie sa las loc de interpretare.

Am vazut doar primele raspunsuri si am crezut ca ai uitat... Se pare ca si tu ai o memorie de elefant laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Nu uit de la mura pana gura atat de usor, de fapt nu uit deloc niciun aspect, sunt prea atent pe detalii.

| WithinShadows00 a răspuns (pentru Clorox):

Sictir bai microbule. Nu e suficient ca arati in nenumarate randuri ca scoti cugete din noaptea mintii. Mai si judeci niste personaje de pe Internet dupa ce nume aleg sa poarte. La cate am avut in 7-8 ani de zile chiar te-as invita sa le faci recenzii tututor.

Si acum imi da si mie mesaj laughing
Ce tip inteligent laughing

| Clorox a răspuns (pentru WithinShadows00):

Pentru mine esti o gluma, e trist unde ai ajuns daca iti faci conturi doar ca sa provoci lumea, nici nu te bag in seama asa ca nu ar trebui sa te mai obosesti...

Bine ca esti tu inteligent bagandu-te in seama fara vreo noima.
Ai nume de maicute Horror si te iei de altii. Deci cine e gluma de user?

''VidemCopiiSiInRate'', asta cred ca zice tot despre cine-i gluma aici.

Poftim, l-am schimbat pentru tine.
Te scot la licitatie cu 1 leu.

Trist.

25 de bani?

| untu a răspuns:

E un semn de proasta crestere! Sunt educate prost de catre parinii sau bunicii ei! Cand faci poze cu limba scoasa afara nu sade bine ca strica aspectul pozei!

| CautFilmHorror a răspuns:

Pentru ca n-au ce scoate altceva