Hai ma Goldie, nici macar sa te laud nu ma lasi. "Da man" era o expresie ntz, ntz.
Nu stii de gluma. Niciodata n-ai stiut domnule bwahahaha.
Sa inteleg ca a fost o simpla gluma,, bun.
Chiar m-au deranjat niste aspecte, atat, dar nu de acum.
E un gest considerat,,cool" de moment. Nu are ce faza sa fie, cineva la un moment dat a facut gestul asta, cuiva i s-a parut interesant, l-a copiat, l-au copiat mai multi si tot asa pana l-a imitat o persoana cunoscuta, ceea ce l-a facut sa fie cunoscut si imitat de oamenii de peste tot.
O sa inveti tu cand te faci mare... ca sa arate ca sunt dispuse sa consume putin lapte de tata, in principiu.
Sictir bai microbule. Nu e suficient ca arati in nenumarate randuri ca scoti cugete din noaptea mintii. Mai si judeci niste personaje de pe Internet dupa ce nume aleg sa poarte. La cate am avut in 7-8 ani de zile chiar te-as invita sa le faci recenzii tututor.
Pentru mine esti o gluma, e trist unde ai ajuns daca iti faci conturi doar ca sa provoci lumea, nici nu te bag in seama asa ca nu ar trebui sa te mai obosesti...
Bine ca esti tu inteligent bagandu-te in seama fara vreo noima.
Ai nume de maicute Horror si te iei de altii. Deci cine e gluma de user?
''VidemCopiiSiInRate'', asta cred ca zice tot despre cine-i gluma aici.
Poftim, l-am schimbat pentru tine.
Te scot la licitatie cu 1 leu.
E un semn de proasta crestere! Sunt educate prost de catre parinii sau bunicii ei! Cand faci poze cu limba scoasa afara nu sade bine ca strica aspectul pozei!
crysstian întreabă: