| Umbra_9400 a întrebat:

De ce scriu acest post? De ce am multe intrebari in cap? De ce sunt fericit? De ce zambesc desi sunt trist? De ce sunt la sute de KM de casa? De ce sunt inconjurat de balonase? De ce imi pun asa multe intrebari? De ce am doua cesti de ceai in fata mea si nu beau din niciuna? De ce ascult Snow Patrol de mai bine de o ora, pe repeat? De ce zambesc in continuare? De ce nu vreau sa ma intorc acasa? De ce nu vreau sa ma intorc la grijile zilnice? De ce imi plac masinile? De ce incep sa ma gandesc la copilarie? De ce trebuie sa dorm? De ce nu pot sa opresc timpul pentru totdeauna? De ce nu pot sa traiesc in afara timpului? De ce sistemul actual este atat de infect si suntem sclavii banilor si trebuie ca toata viata noastra sa fie un continuu efort pentru o slujba ideala? De ce trebuie sa imi termin facultatea? De ce trebuie sa imi pierd timpul facand lucruri care nu imi plac? De ce trebuie sa imi irosesc o mare parte din viata facand lucruri impotriva vointei mele? De ce nu putem sa renuntam la sistemul economic si sa traim in pace? De ce ma gandesc la anarhie acum? De ce am deviat atat de la ce ziceam acum cateva minute? De ce scriu acest post? De ce am atatea intrebari? De ce am ajuns de unde am plecat? De ce viata mea are ca singur scop sa le gasesc un raspuns?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiindca esti om si - vorba lui B.Pascal - trestie ganditoare! Numai bine!

3 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

De ce nu?happy daca viata ta ar avea doar scopul asta ai fi un om realizat in cateva minute.

| Roby67 a răspuns:

Pentru ca la intrebarea "de ce?" nici o data nu vom afla raspunsul. Incearca sa iti raspunzi tie cum de ai ajuns sa ai asa multe intrebari "de ce" si o sa te poti ajuta singur, fara ajutorul altora. Bafta

| luana1 a răspuns:

Pentru ca se invart rotitele si functionezi foarte bine.