Eu sincer nu prea răspund la anonimi. Şi sunt useri care au cont şi pun întrebări anonime, sau alţii la care pur şi simplu le este "lene" să îşi facă cont şi dau click "Anonim" şi s-a rezolvat problema. Eu sincer, aş opta pentru scoaterea din funcţiune a posibilităţii de răspundere şi întrebare sub un anume "Anonim". Aşa niciodată n-o să avem un număr mai mare de utilizatori. Acest răspuns e dedicat şi Ralucăi, poate face ea ceva. Help!
Este optional sa-ti declari identitatea si desigur sunt persoane care sunt mai timide, mai rusinoase si nu indraznesc sa se "dezvaluie", punand intrebarile care-i preocupa. Important, in opinia mea, este daca intrebarea este serioasa, cere rezolvarea unei oarecare probleme si atunci cred ca, sfatul nostru este util si desigur ca, scopul pentru care a fost infiintat acest site, a fost atins.
Nu trebuie sa te deranjeze, fiecare om are individualitatea sa si modul sau de a se personaliza, asa ca, fa ce stii tu mai bine raspunde-le si lor ca, la urma urmei, anonimii sunt si ei oameni, care-ti vor aprecia efortul.
Multa sanatate si ganduri bune tuturor userilor TPU.
Vorbesti cu peretii oricum tu cati crezi ca cer un sfat pentru ca au nevoie? Il cer sa li se spuna ceea ce vor sa auda, apoi 90% din anonimi au deja cont din rusine, jena pun intrebari care logati nu le-ar pune ca vezi doamne sunt inteligenti.
Pentru ca nu vor sa isi arate identitatea. Da oricum nu ai de unde sa ii cunosti. poate sunt din partea opusa a tarii... dar asta nu conteaza.
si mie mi se pare tot asa
Pai de exemplu o persoana poate vrea sa puna o intrebare si gata nu mai intra pe sit'ul asta asa ca de ce sa isi faca cont inutil.
S'au sunt useri care au cont si pun intrebari si cu anonim, pentru ca poate e ceva mai jenant etc. ![]()
Oricum nici eu nu prea raspund la anonimi.
Si care e problema? Nu te obliga nimeni sa le raspunzi, eu unul as prefera sa rapsund la o intrebare foarte pertinenta a unui anonim decat a unui user care debiteaza numai prostii. Si multi sunt anonimi pentru ca probabil vad acest site ca pe o gaselnita la nedumeririle lor dar nu se mai obosesc sa isi faca un cont din mai multe motive printre care si faptul ca vin doar ocazional sa puna vreo intrebare sau doua si verifica raspunsurile, sau de exemplu la intrebarile despre sex sau sanatate unde e vorba de lucruri cu adevarat personale nu ar vrea sa vada toata comunitatea TPU, ce afectiuni are x si y... iti dai si tu seama.