| AtateaConditii a întrebat:

De ce se trimit mesaje gen: Daca nu citesti si nu trimiti la x persoane vei muri de craciun etc... Ce rost au? Cine le inventeaza, hackerii?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Tampitii. Asa se intampla si inainte de telefoane mobile. Se trimiteau scrisori cu sfantul Anton si daca nu trimiti la 20 de oameni, bla, bla. Eu aveam bunicul preot l-am intrebat si mi-a spus ca nici un sfant sau Dumnezeu nu doresc moartea oamenilor. N-am trimis (atunci eram copil) si acum am 57 de ani.

| AtateaConditii explică (pentru Salontanul):

Am citit undeva ca daca trimiti ei fac bani, dar nu inteleg cums a faca bani pentru niste clickuri date de alte persoane.

| Salontanul a răspuns (pentru AtateaConditii):

Stai linistit. Nu trimite nimic ca nu se intampla nimic. Nu-i baga in seama. Bani din SMS-uri se fac numai la numere speciale (cele din 3 sau 4 cifre). Si atunci nu poti trimite daca nu ai credit sau abonament din care sa-ti ia banii. Eu pun 5 Eu (optiunea) si atunci daca trimit un SMS la 0741635462 din ce sa-mi ia bani? Daca nu-i nici Dumnezeu nu cere. Nu-i asa?

7 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Idiotii, si tot idiotii pun botul si le dau mai departe.

Mi-a trimis odata cineva ca o sa moara mama daca nu dau mai departe, i-am zis sa nu imi mai trimita prostii, a zis ca nu vrea sa riste, i l-am trimis inapoi, am dat mai departe o:-)

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Prostii le inventeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tâmpenie, se simt mai importanți că au fraierit niște naivi.

| VladGH a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor hackerii? Care nu au ce face

| Bewaree a răspuns:

Sunt niste prosti asa la guma sau sa isi bata joc de persoane nu le baga in seama big grin