E simplu, e vorba de o preconceptie conform careia barbatii sunt predispusi sa insele din simpla nevoie de sex, iar femeile care sunt axate pe sentimente inseala doar cand au si ceva sentimente pentru persoana cu care inseala.
Logic ca nu se intampla intotdeauna asa, nici macar nu sunt sigur ca se intampla intr-o masura suficient de mare incat sa sustina preconceptiile astea, mai ales in timpurile moderne. De parca barbatii n-ar insela ca s-au indragostit de alta, noi om fi doar asa niste animale care vor doar sex.
Poate la femei se zice ca "din dragoste" din simplu fapt ca sunt vazute cu alti ochi. ca baiat poti avea o aventura si sa te lauzi la amicii tai si toti te felicita, nu orice femeie poate sa se laude la fel, multe ar fi huiduite chiar de prietenele lor, daramite altii.
Pai tocmai asta incercam sa spun sunt preconceptii, femeile nu sunt vazute usuratice ca barbatii, se spune ca ele pun mereu suflet si sentiment si astfel nu pot insela doar asa pentru placerea carnala ci doar cand au si sentimente pentru persoana cu care inseala.
E ami ușor să faci o femeie să recunoască că și-a băgat degetul în fund și a mirosit după, sau că a purtat o pereche de chiloți o săptâmnă după care i-a mirosit și a decis că mai merg purtați o zi, decât s-o faci să recunoască că-i o curvă ieftină și-i place bățul.
De fapt, asta încearcă femeile să ne convingă. Că lor nu le place sexul. Sau le place mai puțin decât ne place nouă. Tocmai ca să ne facă să depunem efort pentru a ajunge între picioarele lor.
"stai asa". tu esti cu unu. se presupune ca din dragoste, ca "de aia are femeia pe cineva", nu pentru bani sau alte interese. tu deja iubesti pe nr 1. dar il inseli ca il iubesti si pe nr 2? cum vine asta? atunci
Eu sint baiat! Nu am ascuns lucrul acesta niciodata! Dar daca m-ai intrebat iti spun parerea mea. Nu prea cred ca o femeie poate iubi doi barbati deodata. Adica, atunci cind iubirea pentru un barbat se stinge, se aprinde iubirea pentru un alt barbat.
In primul rand este numai o expresie si atat. dar, daca vom cauta a o intelegem, poate ca pe fondul pericolului monotoniei in cuplu, o femeie isi inseala partenerul ca sa-si refresheze dragostea pentru el.