| leuxxx a întrebat:

De ce socializeaza lumea pe astfel de site uri sunt singuri sau nu au tupeu sa vada omul in fata? Raspunde ti inteligentilor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa ajut oamenii care au nevoie, si p asta e sit-ul asta...si,da...eu ma cam plictisesc un pic, si vreau sa-mi fac noi prieteni

7 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Inteligentu-le, dar tu ce puii mei cauti aici si critici cand si tu faci parte din categoria spusa?
Oamenii stau pe acest site pentru a afla noutati, pentru a-si pierde timpul, pentru a se amuza si a cunoaste lume care au trait intamplari aproximativ la fel. Asa cum pot discuta cu cineva fata in fata, pot si aici tasta, comunicand cu o persoana. Daca am chef ma pot si intalni cu el.
Ceea ce se intampla pe site se numeste COMUNICARE!
Care ti-e problema?

| Anileda a răspuns:

Aici este un site unde ne ajutam.
Pui intrebari primesti raspunsuri ori bune ori mai putin bune.
Ajuti.
Unii oameni fac pe desteptii si se dau mari smecheri intre 4 pereti, dar in fata ingheata sangele in ei.
Asta este, nu avem ce face.
O zi buna

Aniledă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa ajut oamenii care au nevoie,si p asta e sit-ul asta...si,da...eu ma cam plictisesc un pic,si vreau sa-mi fac noi prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa ajut oamenii care au nevoie,si p asta e sit-ul asta...si,da...eu ma cam plictisesc un pic,si vreau sa-mi fac noi prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: