Nu trebuie sa te agiti asa. voturile de stupid nu fac nimic.nici nu adauga, nici nu scad nici macar un punct din punctajul tau.
unii fac asta pentru ca au senzatia ca asa sunt mai tari si mai mari pe aici.pentru ca le doare faptul ca nu esti de acord cu porcaria pe care vor sa o faca sau ii critici.
pentru admini asta nu conteaza.calitatea nu mai conteaza demult.cantitatea este mult mai importanta.
tot ce ne ramane de facut este sa ii ajutam in continuare pe cei care au nevoie si sa ii ignoram pe unii inteligenti. o sa ne obisnuim si cu asta.consoleaza-te si tu cu ceea ce ma consolez si eu: poate sa fie, si va fi, si mai rau de atat.
succes in continuare!
Asa cum ai luat tu problema, nimeni nu e prost. Cauta macar sensul cuvantului din DEX si vei vedea. Cum am mai spus, aruncam mult prea usor cu critici in altii. Da, exista asemenea oameni care n-au ce face si dau stupiduri fara sens, raspund sau pun intrebari puerile si inventate pentru amuzamentul celorlalti, dar ce e prea mult, strica. Macar fii tu 'destept' si nu-i mai critica pe ei, ca sa demonstrezi ca stii ce faci si nu poti fi tras in jos de altii
.
Fiindca pe site-ul asta sunt o groaza de copii prosti fara ocupatie.Si o fac cei mai multi din distractie si rautate...
Pai si ce are?![]()
Doar nu ai fii nebun sa ii vanezi pe toti care iti dau stupid si sa le aplici o corectie; in sensul ca le dai si tu stupid
De ce sa ne tiganim pentru niste frustrati?![]()
Din partea mea sa dea la voturi pana le voi zice eu "stop"
Nu ma deranjeaza cu absolut nimic
Daca ma placi imi esti un prieten daca nu ma placi imi esti doi
Stii Einstain a spus asa: "2 lucruri sunt infinite. Universul si Prostia omeneasca. " de al 2-ilea nu era chiar sigur...