| OnePiece a întrebat:

De ce sunt fetele atat de axiate dupa shopping?

Voi stiti ca hainele alea pe care le luati de la mall cu sute de lei se fac in India pe 20 de centi?

5 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Tocmai de asta eu ma invart doar prin SH-uri.Nu putem baga toate persoanele intr-o singura oala, sunt persoane ahtiate dupa shopping deoarece isi permit economic, sunt persoane care nu dau doi bani pe haine deoarece au alte prioritati in viata.Simplu.

| Freya1 a răspuns:

Nu toate sunt moarte dupa cumparaturi si nici nu toate cumpara din mall.
Mie spre exemplu daca as putea trimite pe altcineva sa imi cumpere sa nu mai merg eu nu as avea nimic impotriva.Iar din mall imi cumpar doar incaltaminte in rest nu imi plac hainele de pe acolo.
Si da mersi de sfat de acum in fiecare anotimp o sa imi platesc un drum pana in India sa imi cumpar haine ca "sigur ies mai ieftin"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece fetele sunt mai obsedate dupa cum arata, iar multe (nu majoritatea) sunt foarte influentate de media, siteurile de socializare si societatea. Trebuie sa fie in pas cu moda, noi baietii Nu ne pasa asa mult cum arãtam in cele mai multe momente

| Alexandra4500 a răspuns:

Asta i ordinea lumii. Si nu doar fetele..toata lumea. E o afacere pana la urma!

| Hiperionn a răspuns:

Sall,mda,asta e o problema la nivel mondial,si nu numai fetele, si baietii, e chestia aia cu : "iauitete la mine am tricou de la gucci, tu ai de la nike,, chesti din astea, sa se dea si ei/ele mari