Copiilor le place. E oarecum ceva tip " ha ha eu am mai multe jucării". De asta toată lumea cerşeşte. Dacă o persoană consideră răspunsul tău bun îţi dă fundiţă şi fără se cerşeşti. Eu niciodată nu am să dau fundiţă la cineva care cerşeşte. La întrebări lumea pune aşa pentru că doresc ca să-i răspundem, oricum e aiurea. Într-o întrebare persoana respectivă nu a specificat că dă fundiţă la care primul răspuns a fost : " Dai fundiţă?". Păi fără fundiţe nu ajutăm? Ce e asta?! Mă rog.Baftă!
Pentru că mulţi consideră site-ul ceva tip de concurs sau cred că dacă au mai multe fundiţe sunt mai inteligenţi
Fii sigură că 80% din utilizatorii TPU stau pe acest site doar pentru fundițe! Ei nu se gândesc la faptul că au ajutat un om, ci că au primit funde. Mereu cer și vor funde. Dragilor, acest site este făcut pentru a ajuta, nu pentru a primi funde! Nu mai cerșiți amărâtele alea de funde care nu au nici o însemnătate pe lângă faptul că ajuți pe cineva. Nu înțeleg ce e atât de atrăgător în a primi funda aia! Mai bine te bucuri când primești un vot „inteligent" decât când primești fundă! Fundițele ar trebui să se desființeze de pe TPU și să se facă un clasament al utilizatorilor după puncte! Și ca să-ți răspund la întrebare, lumea aleargă după funde ca să primească mai multe și să se laude! Ei cred că TPU e concurs cu cine are mai multe funde, nu site de întrebări și răspunsuri. Și pe mine mă deranjează când văd: „îmi dai și mie o fundiță? te rooog" și alte exemple se mai pot da!
Pentru ei e ca o ''onoare'' sa aiba multe funde.
Se cred intr-o competitie.
Si daca nu scrie la intrebari ca "dau funda" nu prea raspunde nimeni doar cei care intr-adevar vor sa ajute.
Nici eu nu inteleg de ce are toata lumea nevoie de fundite. De parca ai primi bani sau cadouri daca ai multe fundite.
Toti cred ca asa vor fi mai renumiti pe acest site, ca daca primesc multe fundite sunt neo bisnuiti, toti ijncep cu intrebarea dau fundita pentru ca asa ii conving mai rapid pe oameni sa dea raspuns la intrebare dar nu e corect si cinstit...
DavidIonescunasrr întreabă: