| ares_7706 a întrebat:

De ce toata lumea se bate pentru o funda? ce face cu ea? castigi ceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. oh go on asa sunt ei. ca cica daca ai mai multe funde esti mai destept, dai rasp mai bine. vrajealahappy ii urasc pe aia care dau raspuns si dupa 'fundabatting eyelashes?' rolling eyes

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Habar nu am cat valoreaza o funda in punctethinking
Sunt de aproape un an de zile si nici ca am avut curiozitate sa ma intreboh go on
Depinde:unii isi pun fundele in cap, altii impletesc funii, altii mai inteligenti ca mine le schimba in eurotongue

| kukubau a răspuns:

Daaaa, satisfactia ca ai ceva, cat mai mult, "inexistent" sau pardon virtual, si inaintea altora laughing

| imortal a răspuns:

In Romania putea sa zica "premiu un mare nimic si tot ne bateam pentru el" intodeauna a fost o continua competitie intre noitongue sa iti zic drept ce inseamna fundita aia. aia te fce mandru cand rspunzi la o intrebare si vezi ca acelei persoane i-a fost de folos raspunsul tau. simti ca ai ajutat pe cineva, nu sti cat de mult, dar putinul care-l stiai tu, il mai stie si altcnva acum. de aceea e facut acest site, sa ne ajutam unii pe altii, fata de acest lucru, de ane ajuta intre noi fundita este egala cu 0.winking a si app mai are un rol fundita "sa ajungi pe locul 1 in top TPU" eu sunt pe 1751 smug si sunt in cresteretongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca n-au ce face.
Vorba lui meDeea sunt tare destepti daca au o mie de funde laughing
Evident ca nu. Doar orgoliu.
E o prostie dupa parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| khrys a răspuns:

Pai cu cat ai mai multa activitate si mai ulte funda cu atat sansele de a te face expert TPU sunt mai multe. Dar trebuie sa ai ppeste 100 de funde.

Întrebări similare